- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.178
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hafif tatlı pembe için 12 numarayı da önerebilirim.Çok güzel ve doğal duruyor. 16 ise mükemmel. Vallaha nerdeyse hergün kullanasım geliyor.Ben bu seriyi çok beğendim. Benim dudaklarım hep kuru ona bakarsam hep kremsi yapı da rujları tercih etmem lazım, akşamdan nemlendirici sürüp sabah hafif fırçalayınca kuruluktan eser kalmıyor ruj da hoş gözüküyor hem, 27 nosu var bende de, şimdi de hafif tatlı bir pembe istiyorum 9 ile 10 arasında kaldım, bir de 16' yı istiyorum
Hafif tatlı pembe için 12 numarayı da önerebilirim.Çok güzel ve doğal duruyor. 16 ise mükemmel. Vallaha nerdeyse hergün kullanasım geliyor.
Hafif tatlı pembe için 12 numarayı da önerebilirim.Çok güzel ve doğal duruyor. 16 ise mükemmel. Vallaha nerdeyse hergün kullanasım geliyor.
Ay hayırlı olsun canım. Güle güle kullan. Bende indirime girince 2 renk daha almayı düşünüyorum. Şu an renk araştırmasındayım
Ay hayırlı olsun canım. Güle güle kullan. Bende indirime girince 2 renk daha almayı düşünüyorum. Şu an renk araştırmasındayım
Canım o tam nude değil. Koyu bir rengi var. Diğer nude lar gibi değil. Bende beyaz tenliyim o yüzden rahatlıkla söyleyebilirim. Mesela 01 numarasını aldım o nude işte. Pek kullanmıyorum o yüzden.16 yı da düşündüm ama emin olamadım netten aldım çünkü, açık tenli olduğum için nude tonlarını denemeden almam demek ölü gibi görünmekle karşı karşıya kalmak demek :)
Canım o tam nude değil. Koyu bir rengi var. Diğer nude lar gibi değil. Bende beyaz tenliyim o yüzden rahatlıkla söyleyebilirim. Mesela 01 numarasını aldım o nude işte. Pek kullanmıyorum o yüzden.
Canım o tam nude değil. Koyu bir rengi var. Diğer nude lar gibi değil. Bende beyaz tenliyim o yüzden rahatlıkla söyleyebilirim. Mesela 01 numarasını aldım o nude işte. Pek kullanmıyorum o yüzden.
01 ve02 cok kullaniliyo bwnde merak ettm bi bakicambu markanın 01 ve 02 numarasını sürekli kullanıyorum özellikle 01 günlük kullanım için çok uygun bir nude renk. 02 pembe-gülkurusu arası fazla abartısı olmayan hafif bir renk. altına nemlendirici stick uygululanınca dudakları kuruma sorunu pek olmuyor. bu zamana kadar kullandığım rujlara göre kalıcığı gayet iyi. severek kullanıyorum 10-12-21 ve 27 almak istediğim aklımdaki diğer renkleri. :)