• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler Golden goat

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Sana aptamili öneriyorum cnm kabız ve gaz asla yapmas ben oğlumda kullandım çok memnun kaldım diyer mamalar kabız yapiyr rahat etmesin

Bu mamanın prematüre bebekler için olanı yokmuş arkadaşlar prematüre bebek için başka bir mama bilen var mı ? Şuan bebeğim beslenme olmadığı için kilo kaybı yaşadı ve sarılıkta üst seviyede yoğun bakımda bebeğim lütfen birleri birşey biliyorsa yardım etsin çünkü 9 gündür yoğun bakımda bebeğim stresden sütüm kesildi

Canim yenidoğan ünitesindeki hemşirelere sordun mu? Veya çocuk doktoruna ..??
Sana yardımcı olmak isterdim ama ilk haftalarda ben evolvia kullanmıştım kısa bir süre icin başka mama bilmiyorum maleseff canim... insallah sorununa çare bulursun... bebeğine acil şifalar diliyorum...

Süt yapıcı gıdalar yeseniz, acaba sütünüz gelir mi ki?
Bl bol su içmek, yeşillik yemek ve bulgur pilavı çok iyi süt yapan gıdalar mesala.
Sütüm kesildi diyerek kendinizi bırakmayın. Ebe bana, ''Sütüm yok deme sakın.Her şey beyinde biter.Gıdanı düzgün aldığın müttetce sütün olur'' Demişti.
RABBİM Şafii İsmi Hürmetine,Şifa İhsan Eylesin Minik Yavrunuza İnşallah:anne:

Çocuk Doktoru bir şey tavsiye etmiyor mu? Hastanede onlar mama desteği sağlıyorlar diye biliyorum.
Kaç haftalık doğdu. Çok geçmiş olsun, üzülmeyin. Rabbim size bağışlasın yavrunuzu.

Kaç haftalık bebeğin şu an? Benim kızım erken doğdu yoğun bakım çıkışı hipp kullandık biraz ağır geldi zaten pis kokuyor. golden Goat kullandık çok güzel süt gibi içeriği daha iyi. Benim bile içesim geliyor. Üzülme sarılık geçiyor kızımın nerdeyse 2 ay sürdü . Sütünü bol bol sağ , tekrar gelir. Çocuğumun tek besini bu diye düşün bu olmazsa aç kalır de enerjini bu şekilde yoğunlaştır ve bol su içerek saatte bir sağ. Benim sütüm 1cc geliyordu şırıngaya zor çekiliyordu. Göğsünün kenarına pompanın içine bulaşan bir damlayı bile çekmeye çalışıyorduk. Hep saat kurup geceleri de sağdım gelmese de sağdım çocuğumun orada aç yattığını düşünüp. Allah'ım kızımı aç bırakma diye dua ettim. Az şekerli ayva kompostosu içtim. İnanırsan gelir. Evlat edinen insanların bile geliyor

Bu mamanın prematüre bebekler için olanı yokmuş arkadaşlar prematüre bebek için başka bir mama bilen var mı ? Şuan bebeğim beslenme olmadığı için kilo kaybı yaşadı ve sarılıkta üst seviyede yoğun bakımda bebeğim lütfen birleri birşey biliyorsa yardım etsin çünkü 9 gündür yoğun bakımda bebeğim stresden sütüm kesildi

Aptamil'in prematüre bebekler için maması var kilo aldırıyor biz kullanmıştık eczacıya sorarsan yardim eder canım ki kutunun üzerinde de yazıyor

Back