Bebek Beslenmesi Golden goat mama

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Gudu

Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2017
20
2
36
merhaba ,
Oğlum 3 ay 11 günlük anne sütü aldı hep ama sütüm az yada benımkı tam emmıyor hemen aglıyor göğsümüde almıyor ağlayınca bende doktor kontörlünde mama ya başladım keçi sütü maması emıyor ıkı göğsü sonra 60 cc mama verıyorum doyuyor 3 saat sonra yıne acıkıyor normal zaten 3 saate açıkması 2700 doğdu suan kılosu 6200 golden goat kullanıp kılo alan bebekler oldunu boyu çok uzatıyormuş ama kıloyu bılmıtorum sizce nedır fikrınız

Bende bu mamayı kullanmayı düşünüyorum başka nasıl faydası oldu bebeğinize anlatır mısınız

Hayır 40+5te doğdu bebeğim. Şu an dokuz aylık. Memeyi bırakınca mamaya geçtim. Şu an hipp kullanıyorum memnunum. İçinde palm yağı yok ve organik uretiliyormus. Ne kadar doğrudur bilmiyorum tabi ama en azından içim biraz daha rahat. Bir de nedense Alman malı olunca güven veriyor bana :)

Bebeğiniz prematüre mi ? kaç aylık ? şimdi ne kullanıyorsunuz prki ?
Hayır 40+5te doğdu bebeğim. Şu an dokuz aylık. Memeyi bırakınca mamaya geçtim. Şu an hipp kullanıyorum memnunum. İçinde palm yağı yok ve organik uretiliyormus. Ne kadar doğrudur bilmiyorum tabi ama en azından içim biraz daha rahat. Bir de nedense Alman malı olunca güven veriyor bana :)

Anladım cevap için çok teşekkür ederim mutlaka doktoruma sorarım kendimde araştırırım bir yandan sağlıcakla büyüsün yavrunuz

Bende mama takviyesi yapanlardanim. Aptamil ile basladim ama bebegime asiri gaz yapti bu sebeple kopuklu kaka da yapmaya baslamisti ve pesinden de kabizlik geldi. Sonra arastirdim ve golden goat aldim. Gazimiz azaldi ve kakamiz da duzene girmeye basladi:)

Bu mamanın maalesef prematüre serisi yokmuş doktorumuz dedi ilk prematüre serisini kullanacağım sonra bu mamayı kullanmayı düşünüyorum umarım bebeğim tüketir birçok sitede yazılmış çoğu insan memnun kalmış

Anladim. Bebeğin mamayi tüketmesi kadar o mamanın bebege faydali olup olmaması da cok önemli. Bir bebege iyi gelen mama diğerinin bütün dengesini alt üst ediyor. Inşallah bebeginize hem fayda saglar hem de bebeginiz afiyetle tüketir :)

Biz bugüne kadar Golden goat, Hipp, Sma ve aptamil denedik. Bebeğimde fizyolojik reflü var ve Golden goat aşırı ağır geldi. Yavrum her yediğinde kesik süt parçalarıyla kustu, hipp aşırı gaz yaptı, Smayı sevmedi mamayı yerken sürekli ağladı, aptamil bize iyi geldi. Her mama her bebeğe uymuyor malasef, o yüzden size önerim ufak kutu alıp denemeniz ve birkaç gün gözlemlemeniz.

1 haftalik kullanimdan sonra benim bebegime de asiri kusma yapti ve birakmak zorunda kaldim. Simdi bebelac gold kullaniyorum, kusma sıfır. Insallah bu mama bebegime iyi gelir :)

Keçi sütlü mamaları doktoruma danıştım ben. İçinde prebiyotikler ve balık yağı yok diye önermedi. Prebiyotikler bağışıklık balık yağı da beyin gelişimi için çok önemliymiş ve içeriğe mutlaka bakarak marka seçmemi söyledi. Ben aptamil kullanıyorum zaten memnunum devam ediyorum ama golden goat, baby goat kullananlar ya da kullanmayı düşünenler varsa diye bilgi vermek istedim.

Ben mamalarin içeriğinde palm yağı olanları tercih etmiyorum. Hipp ve smada yok. Ben de hipp combiotic kullanıyorum. Çok memnunum. Sindirimi çok kolay. Bebeğim daha rahat kakasını yapıyor. İçeriği de gerçekten güçlü.

keçi sütü ağır gelip allerji bile yapabiliyormuş o yüzden mamanında ishal yapma durumu olabilir bence farklı birşey deneyin

4 ylık bir bebeğim var.geçtiğimiz ay biz de golden goat denedik.ancak memnun kalmadık.gazımız çok fazla oldu ve doyurucu gelmedi sanki.bebelac gold kullanıyorum şimdi gayet memnunuz

Palm yağı SMA'da da Hipp'te de var, belki hurma yağı diye yazıyorlarsa o yüzden fark etmemişsinizdir ama aynı şey. Olmayan devam sütü yok diye biliyorum zaten aslında zararlı da değil sadece çok yüksek derece ısıl işleme maruz kalınca zararlı oluyormuş 200 derece gibi. Siz bir kontrol edin bence mamanın içerik kısmından.

Evet hurma yağı var bilmiyordum teşekkür ederim. Ama hippte organik üretimden olduğu yazıyor. Araştırdığımda gerçekten öyle olduğunu duymuştum. Bize iyi geldi. İnsan inanmak istiyor işte. Sağolun yine de bilgilendirdiğiniz için.

Sut alwrjisi sebebiyle sadec bu mamayi kullanabiliyoruz. Ben cok memnunun kabizlik yapmiyor gaz yapmiyor... tadi da gayet guzel... ama biz hem anne sutu hem mana seklinde gidiyoeuz 2 aydir ( 10 aylik ve mama destegini sadece 8. Aydan itibaren aliyor) o yuzden biyunda bi degisiklik gormedim hala kisa ilerlihor da kiloyu vaya toparladi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…