Bebek Beslenmesi golden goat mama kullananlar

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Rozaaaaaaa

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2013
6
0
Kizlar selam.. 4 aylik bebegime devam sutu vermeye basladim kilo alimi yetersiz oldugu icin. Doktorumuz aptamil veya sma onerdi fakat aptamili almadi kizim. Sma nin iceriginde seker ve soya sutu (gdo lu olms olasiligi var ) oldugundan vermek istemedim. Cok arastirdim ve golden goat devam sutune basladim. Keci sutunden yapildigi icin daha saglikli oldugunu dusunuyorum ve bebisimde aldi. Bu mamayi kullanan var mi?

biz kullandık canım...ilk günden itibaren...yalnız bizde böbreklerde taş oluşumu başlamış...mamnın zengin içeriğinden olabilir dediler...şu an hipp kullanıyorum ama arada golden goatta veriyorum...keçi sütü biliyorsun anne sütüne en yakın...netten alıyordum ben...daha ucuza geliyr

merhaba ben de esimle arastirdim her markayi denedim ama kizim pek kilo aliminda degismedi.golden goat dikkatimjzi cekti nasil bir mama memnun kaldin mi canim? kilo aldiriyor mu?

bobreklerde tas oluşumunun nasil belirtileri var peki

Canim ultrason da fark edersin ....ama tas büyükse bebek idrar yapmakta zorlanir devamlı huzursuz olur...ayrıca tahlilde cikar...

Genelde aptamile çok iyi uyum sağlıyor bebekler,niye almadı acaba
bende kullanıyorum hiç sorun yok,bu arada golden goat danda memnun kullananlar
sen nasıl memnunmusun,bir sorun oldumu...

Bebişimi 10 aylık, 8 aylık olunca hippe baslamıştık memnunduk ama biraz arastırınca goldengoat un daha besleyici olduğunu düşünerek 1 aydır golden goat kullanıyoruz.kakanın renginde bir değişiklik yok ya da gaz problemi yasamadık henüz.basına yansıyan gdo haberleri ve yönetmelik değişikliği beni milupadan iyice soğutmuştu.Ek gıdada mama da dahi milupa kullanmıyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben de gdo haberleri nedeni ile milupa aptamilin hiç bir urununu vermiyorum kızıma. Sma mama verdim hep. Şuan 5.5 aylık ve organik olması nedeni ile hipp e geçiyorum mamayı aldım sma nın bitmesini bekliyorum.

Bende aptamili ve diğerlerini hiç düşünmedim. İlk sma gold la başladık. kilo alımı normaldi kızımın fakat aşırı gaz ve kabızdık. Huzursuzdu bu yüzden. Bende internetten ve yurt dışındaki dayımlar yardımıyla araştırdım. Golden goat kullanmaya başladığımızdan beri her gün kakaya çıkar oldu ve gazımız bitti.. Huzursuzluğu gitti ve gece uykusuda baya düzeldi. Ben tavsiye ediyorum arkadaşlar mamanın kokusu ve çözümürlüğü bile diğerlerinden çok farklı

Arkadaşlar benim de sütüm çok yeterli olmadığı için memeye ek olarak sma gold mama veriyoruz. 3 aylık oldu hiçbir sıkıntı yaşamadık.
Bu ayki muayenemizde doktora keçi sütü bazlı mama hakkında ne dersiniz diye sorduk o bize töpfer marka mamayı önerdi.. golden goat reklamını iyi yapıyor fakat içeriği hiç iyi değil dedi..
ben sma kullanmaya devam edeceğim çünkü araştırmalarım sonucu mamanın tadı ne kadar iyi olursa bebek o kadar çabuk anne sütünden vazgeçiyormuş. sma'nın tadı da çok güzel değil.. ayrıca içinde anne sütüne yakın whey proteini içeriyor. sütüm az da olsa ben olabildiği kadar emzirmeye devam etmek istiyorum doymasa da olur ne kadar alırsa o kadar fayda..

kızlar bende bebeğim için golden goat kullandım cidden müthiş bir mama ve çok besleyici.. arkadaşların dediği gibi anne sütüne en yakın olan süt çeşidi keçi sütü tavsiyedir.

Merhaba canım,
Önceliğimiz tabiki anne sütü kim emzirmek istemez ki, bende Töpfer Organik Bebek Maması Kullanıcısıyım. Kesinlikle bu mamayı bırakma anne sütünden vazgeçecek diye diğer kötü içerikli mamalardan kullanma bence. önceliğimiz bebeğimizin sağlıklı beslenmesi. emziriyosan bence senin sütüne en yakın olan töpferede devam etmelisin. bebeğinle mutlu keyifli günler dilerim.

güzel tavsiyen için teşekkür ederim.. piyasada sma gold mama da en iyilerden biri.. tabi ki sadece tadı kötü diye vermiyorum.. doğduğu günden beri doktor tavsiyesi ile devam ediyoruz.. töpfer'i de kullanabilirsin demişti doktor.. ama öncelik anne sütü ve emmeye devam etmesi yönünde olduğu için sma'ya devam etme kararı aldık..

Merhabalar,
Bende araştırmalarım sonucu Töpfer mama aldım,2 günde kullanıyorum. Diğer mamalara göre biraz daha oyuğun kokusu taneleri daha sarı, birde kızım kakasını yaptığında biraz ağır kokuyordu. Bende sizlere sormak istedim, memnunmuşsunuz, sizin mama da böyle mi.

biz de 2 haftadır golden goat kullanıyoruz. Oncesinde hipp combiotic kullanıyorduk. Keçi sütü olması nedeniyle golden goata geçtik. Kızım yarın beişinci ayını dolduruyor. Yoğurdunuda günlük olarak geçi,sürüyle mayalayı veriyorum.

Bende 2 gündür golden goat veriyorum bebeğim çok perişan gaz kabızlık iştahszlık sürekli ağlıyor uykusu yeni düzene girdi dedim golden got mahvetti bizi şimdi devam etsemmi başka mamayamı geçsem bilemedim vucut aptamilden buna geçince kaldrmadımı ağırmı geldi bilemedim

bende töpfer kullanıyorum o da keçi sütünden üretiliyor golden goata göre hem daha hesaplı hemde organik töpferi mutlaka denemelisin daha faydalı olduğunu göreceksin

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bu golden goat yada töpfer mama yenidoğana veriliyor mu emin misiniz? Benim bebrgim 15 günluk aptamil kullaniyorum ama degistiricem bunlari kullanabilir miyim scaba?

Arkadaşlar kızım 4 aylik ayına gire kilosu yok aile hekimindeki hemşire sma kullan dedi bir kere verdim biraz içtikten sonra ağzında oynayıp durdu sevmedi bende aptamille karıştırarak veriyorum sizce iyi yapıyor muyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…