Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu mama yeni doğan için uygun mu acaba
Bende bir aydir kullaniyorum kizim 4 aylik ama kilo alimi az neden acaba boyle birsey yasayan var mi hem anne sutu hem golden goat mama veriyorum
kullandım keçi sütünden bir mama çok faydalıSiteden hatırlıyorsunuzdur 34 haftalık bebeğim dünyaya geldi şimdi 5 aylık. 6.5 kilo reflü olduğunu söylüyor. gelişiminin hızlı olması için golden goat diye keçi sütünden yapılan bir mama önerdi henüz almadım var olan mamayı bitiricez ama kullanımı konusunda endişelerim var. aranızda kullanan varmı memnunmusunuz yada allerjik bi durum yaratırmı. dr umuz allerjik değil dedi ama artık her şeyden huylanıyorum ve kadın doğumcumdan sonra hiç bir dr ada tam inanamıyorum.Bu mama hakkında fikri olan varsa lütfen bilgi verirmisiniz bana.
ben golden goat mamadan çok memnun kaldım.kızım da beğenerek yiyor.doktoru da iyi olduğunu söyledi.kızım 7 aylık şimdiye kadar bir sorun yaşamadım.şimdi de 1 haftadır sma mamayı deniyorum.onu da beğenerek yiyor değişik geldi galiba.ama golden goat mamadan da vazgeçmiyorum.karışık yediriyorum.bıkmasın diye.allerjik bir durum olmadı çok şükür.zaten özel bir mama.allerji yapmadığını söylediler.Siteden hatırlıyorsunuzdur 34 haftalık bebeğim dünyaya geldi şimdi 5 aylık. 6.5 kilo reflü olduğunu söylüyor. gelişiminin hızlı olması için golden goat diye keçi sütünden yapılan bir mama önerdi henüz almadım var olan mamayı bitiricez ama kullanımı konusunda endişelerim var. aranızda kullanan varmı memnunmusunuz yada allerjik bi durum yaratırmı. dr umuz allerjik değil dedi ama artık her şeyden huylanıyorum ve kadın doğumcumdan sonra hiç bir dr ada tam inanamıyorum.Bu mama hakkında fikri olan varsa lütfen bilgi verirmisiniz bana.
slm canım yıllar geçti mesajın üstünden kızın kocaman olmuştur şimdi senin tecrübelerinden faydalanmak istiyorum benim kızımda 5 aylık ve emmiyor artık mama arayışı içindeyim çok iştahsız kıjım ve kilosu çok az çok üzülüyorum kilo aldıran bir mama arıyorum golden goat kilo aldırıyormu ya da iştahsızlık için ne yapılabilirSiteden hatırlıyorsunuzdur 34 haftalık bebeğim dünyaya geldi şimdi 5 aylık. 6.5 kilo reflü olduğunu söylüyor. gelişiminin hızlı olması için golden goat diye keçi sütünden yapılan bir mama önerdi henüz almadım var olan mamayı bitiricez ama kullanımı konusunda endişelerim var. aranızda kullanan varmı memnunmusunuz yada allerjik bi durum yaratırmı. dr umuz allerjik değil dedi ama artık her şeyden huylanıyorum ve kadın doğumcumdan sonra hiç bir dr ada tam inanamıyorum.Bu mama hakkında fikri olan varsa lütfen bilgi verirmisiniz bana.
canım ben dr a sordum inek sütü alerjisi varsa keçi sütüde kullanılmaz dedi banaMerhaba bizde golden goat kullanmaya basliyoruz kızımın inek sütüne alerjisi varmış ve kilo alımı cok Az kullanan arkadaşlar yardimci olurmusunuz
merhaba benim kiziminda inek sutu alerjisi var. biz neocate kullaniyorduk ama kizim bu mamayi sevmedigi icin icmiyor. siz golden goat kullandiniz mi? herhangi bir alerjik tepki verdi mi?Merhaba bizde golden goat kullanmaya basliyoruz kızımın inek sütüne alerjisi varmış ve kilo alımı cok Az kullanan arkadaşlar yardimci olurmusunuz
Siteden hatırlıyorsunuzdur 34 haftalık bebeğim dünyaya geldi şimdi 5 aylık. 6.5 kilo reflü olduğunu söylüyor. gelişiminin hızlı olması için golden goat diye keçi sütünden yapılan bir mama önerdi henüz almadım var olan mamayı bitiricez ama kullanımı konusunda endişelerim var. aranızda kullanan varmı memnunmusunuz yada allerjik bi durum yaratırmı. dr umuz allerjik değil dedi ama artık her şeyden huylanıyorum ve kadın doğumcumdan sonra hiç bir dr ada tam inanamıyorum.Bu mama hakkında fikri olan varsa lütfen bilgi verirmisiniz bana.
Aylardır kullanıyorum oğlumun kilosu normal.. hiçte kilolu bebek olmadı ve iştahlı güzel yer herşeyden.. ama müthiş hareketli.. değişir yani kilolu olmasına değil de sağlığına bakın derim ..Golden goat kilo aldırıyor mu
Canım golden goat ı ben yaklaşık 1 sene filan kullandım sürekli internetten getirtiyordum hatta. benim kızımda prematüre doğmuştu hem daha faydalı olsun diye hem sindirimi biraz daha kolay diye bunu kullandım. Diğer mamalar sürekli çok fazla kabız yapıyordu. Golden goat da çok rahat değildi ama kıyaslayınca içlerinde yine en iyisi buydu.Siteden hatırlıyorsunuzdur 34 haftalık bebeğim dünyaya geldi şimdi 5 aylık. 6.5 kilo reflü olduğunu söylüyor. gelişiminin hızlı olması için golden goat diye keçi sütünden yapılan bir mama önerdi henüz almadım var olan mamayı bitiricez ama kullanımı konusunda endişelerim var. aranızda kullanan varmı memnunmusunuz yada allerjik bi durum yaratırmı. dr umuz allerjik değil dedi ama artık her şeyden huylanıyorum ve kadın doğumcumdan sonra hiç bir dr ada tam inanamıyorum.Bu mama hakkında fikri olan varsa lütfen bilgi verirmisiniz bana.