• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi golden goat mama en iyi olan mıdır?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Benim oğlum erken doğdu doktorumuz bize eğer gerekirse diye aptamil önermişti.7.ayda sütüm azaldı ve aptamil kullandık.Hiç araştıma gereği de duymamıştık doktor önerdi diye.Keçi sütü anne sütüne en yakın olanı heralde ondan golden goat iyi diyolar.Bence bebeğin çok küçük değilse aptamil kullan.Yani yeni doğmuş olsa ben de araştırırdım.

derinsular
kafani cok takiyorsun gibime geliyor
biraz daha rahat olmaya calis

bebegin büyümesi kilosu vs iyi degilse
mama degistirilir
doktoruna sormaliisn

bence doktorlara da çok güvenmeyin bu konuda, ben birçok doktora sordum ve hepsi farklı bir mama önerdi, bir de bakıyosun ki masasının üstünde o markanın kitapçıkları takvimleri...yani doktorlar bir şekilde o mamaları önermeye ikna ediliyorlar...keçi sütü anne sütüne en yakın sütmüş, ancak milupa da iyi imunofortis başka bir mamada yok diye biliyorum, isterseniz bir ondan bir diğerinden verin..

Ben de zekko ya katılıyorum.Tanıdığım güvendiğin bir doktora danış.Ben de golden goat'un iyi olduğunu duymuştum.Ama dediğim gibi ben hep aptamil kullandım.Biz 8.ayda doktorumuzu değiştirdik.Ona aptamil kullanıyorum başka bişey önerirmisiniz devam edeyim mi dedim o da hepsi aynı fark etmez içiyosa devam edin dedi.Golden goat pahalı bir mama.Yeri geliyo yapıp yapıp döküyosun.Açtığın kutu 1 ay dayanıyo en azından aptamil öyle.Bunları da düşün.Yazık günah ben çok acıyorum dökünce.Bebeğin daha çok küçük yine de doktoruna bir sor bakalım ne diyecek.Her markayı kullanabilirsin derse en azından tarafsız olduğunu bilir kendi seçimini yaparsın.

Son düzenleme:
Back