Bebek Beslenmesi golden goat keçi sütünden üretilen mama hakkında;

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

masal_prensesi2011

meleğim hoigeldin dünyama
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2011
428
4
46
İstanbul
merhaba arkadaşlar;

doktorumdan ve çevremdeki bir çok kişiden anne sütüne en yakın mama olduğunu bildiğim golden goat mama kullanıyorum...

ama hafif kabızlık başladı... kullananlardan yardım rıca ediyorum ... sizde böyle bir sorun yaşandınmı???

paylaşımın için çok teşekkürler...

çok iyi bir mama diyorlar... ilk zamanlar sma kullanıyordum 1 aydır golden doata geçtim...

kızım için en iyisini araştırıp bulmaya çalışıyorum...

Bugun bu mamaya basladim kizim daha iki aylik malesef anne sutu bakimindan sansiziz...cok gazli idi..midesi cok sorunluydu ..sindiremiyordu...nazar degmesin..bu gun basladim ve kizim zorlanmadan aglamadan mama yedi bugun...ayrica bir gun ara ile kaka yapiyordu..bu gun hemen kakasini yapti..simdi bu kabizlik meselesini duyunca sasirdim...umarim kizima yarada sikintilari gecer..

benim kızım 18 günlük ve beni hiç emmiyo bende hem mama veriyorum hemde sağıp veriyorum mama verdiğim için çok üzülüyorum ama sütüm az çıkıyo bu golden goat yeni doğanlara da uygun mu acaba bende bebeğime kullanabilirmiyim yoksa ek gıdaya geçenler mi kullanıyo ben şu an aptamil kullanıyorum

uygun diye biliyorum ama bir doktorsa danış istersen...

Bende bugun aynen bu konuyu sordum. Yeni kullanmaya basladim bu mamayi ama bebegim bugun macun kivaminda bir kaka yapti. Zaten yardimsiz kaka yapamiyor daha 9 haftalik. Sizlerin bebeklerinde kabizlik devam ediyor mu cok merak ettim. Cevap verirseniz cok sevinirim.

merhabalar. 2 aylık kızım var. sütüm malesef hiç gelmiyor zaten bu konuda çok üzgünüm. bizde önce aptamil kulanıyorduk. golden çok iyi diye gördük internette. bizde aldık ancak şu an kabızlık başladı çok zorlanıyor kakasını yaparken ve rengide kına yeşili gibi. acaba sizde nasıl oldu. böyle sorunla karşılaşan oldu mu. yoksa bir anda aptamili kesip goldena başladığımız için mi oldu. dönüşümlü mü verseydik. yardımcı olursanız sevinirim. saygılar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…