- 14 Eylül 2018
- 3.534
- 4.331
- 133
- Konu Sahibi eva-eva-1234
Benimkisi şuan 4 yaşına geldi ama fark etmişti diye hatırlıyorumRahatlattımı peki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimkisi şuan 4 yaşına geldi ama fark etmişti diye hatırlıyorumRahatlattımı peki
Peki kansızlık gibi bir durum oldumu golden goat kullandınız degil mi hepBenimkisi şuan 4 yaşına geldi ama fark etmişti diye hatırlıyorum
Suan bebeginiz kac aylık kan durumuna baktılarmı kansızlık gibi bir durum oldumu yada folikasit eksikligi gb bir sey yasadınız mıMerhaba biz de ayni mamaya baslayinca kabizlik ve gaz sorunu oldu baya uc dort gun ama arastirmalarimda en iyi mama bu mama oldugu icin biraz daha deneyelim dedik bebegim alisti sonradan, gaz yapmiyor artik ve kabiz da degil her gun yapiyor nerdeyse demekki alisma sureci diye dusunduk
Golden Goat'u 1.5 ay falan kullandık kabızlık,gaz yapmadı ama sonra doktorumuz bıraktırdı. Keçi sütlü mamalar folik asit emilimini engelliyormuş sanırım bu keçi sütü ile ilgili bir durum. (Bunu arkadaşımıza da söyledik, doktoru öyle bir şey yok demiş ve onlar kullanmaya devam ediyor. Farklı fikirler var biz riske atmadık) Kızım emmediği için sağım yapıp veriyordum ve keçi sütü anne sütüne yakın, mamanın içeriği temiz vb. düşüncelerle almıştık. Sma optipro kullanıyoruz doğduğundan beri golden Goat'u da yanına eklemistik bir ondan bir ondan gibi sonra tamamen bıraktık.
Yok canım öyle bir şeyden bahsetmedi ama bildiğim kadarıyla kan tahlili falan da vermediler çünkü doktor rutin kontrollerini yapıyor gerek görmedi demek ki, öyle bir şey olmaz devam edebilirsiniz demiş doktoru hatta. Bebek de gayet iyi kilo alımı, boyu falan.Arkadasınızın bebeginde kansızlık veya folik asit eksikligi gibi birsey yasamısmı sorarmısınız o devam etmiş golden goata siz etmemişsiniz ya merak ettim , ister istemez bir anne olarak süt veremiyorum bari en dogrusunu secmeye calısıyım istiyorum
Evet ben uzun süre golden goat kullandım bi sıkıntı yaşamadımPeki kansızlık gibi bir durum oldumu golden goat kullandınız degil mi hep
Kac yasına kadar kullandınızEvet ben uzun süre golden goat kullandım bi sıkıntı yaşamadım