• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gold Slim göbek bandı ?

Ben de merak ediyorum. Kullanan varsa yorum yazabilir mi lütfen? Bel çevrem çok kalın, inceltmek istiyorum.

arkadaşlar bu ürünü bende çok merak ediyorum.doğum sonrası göbeğim doğum yapmamış gibi duruyor halen. kullanıpta memnun kalanlar yorumlarınızı sabırsızlıkla bekliyorum..

arkadaslar inanmayın paranızı böyle seylere harcamayın nerde görülmüş uyurken göbeğin indiği
tek çare spor

arkadaslar inanmayın paranızı böyle seylere harcamayın nerde görülmüş uyurken göbeğin indiği
tek çare spor

Birçok arkadaşım da sizinle aynı şeyi söylüyor. Ben yine de yorumlarımı yazayım. İlk gün kahvaltımı olağan şekilde yapmama rağmen öğlene doğru açlık hissettim. Yine her gün yediğim gibi yedim. İkinci gün de açlık hissi fazlaydı. Üçüncü gün uyuyakalmışım, bandı çok geç yapıştırdım. Açlık hissi de daha geç oluştu. Dördüncü gün yani bugün bandın 12 saat kalması gerktiği yazıyor ya, öğlene kadar temizlik yaptım ve epeyce terledim. Çıkarırken acıdı. Bazı flasterler çok yapışır ya, öyle oldu. Kızarıklık var şimdi. Biraz tahriş olmuş. Her gece yapıştırdığım yeri değiştiriyorum zaten. Nasıl olsa alan çok büyük:)
Dayanamadım, bel çevremi ölçtüm. Sadece 1 cm'lik bir incelme var.Banta başlamadan önce tartılmamıştım, bugün tartıldım 69 kiloyum. İlk 12 gün boyunca ölçüm yapmayacaktım ama merakıma yenik düştüm. İnşallah işe yarar. Dört gün kadar sonra bir daha ölçüp karşılaştıracağım. Eğer yine 1 cm inceldiysem işe yaradı derim.

Son düzenleme:
Gerçekten işe yarıyor. Şimdi 103'ten 101 cm'ye inceldim. Diyet de yapmıyorum. Düzgün kullanılırsa işe yarıyor. Yalnız kilomu ölçemedim. Bugün tartılacağım. 1 ayda 6 kg veremem gibi geliyor. Bir bakacağım. Aldığım ürün orjinal mi diye sorgulama yaptım. Orjinalmiş. Bugün itibariyle bir haftada 2 cm incelmeye devam edersem 8 cm yapar ki bu da çok iyi. Olmayan pantolonlarım yukarıya kadar çekilmeye başladı. Fermuarlar daha kapanmıyor ama olsun:))

Yaklaşık 26 gündür hiç aksatmadan kullanıyorum. Fakat zayıflama anlamında 1 gr bile veremedim. Dün bu yorumu aldığım siteyede yaptım fakat yayınlanmadı. Kullandığım bölgede kızarıklıklar ve tahriş oluştu....Son 4 tane kaldı bakarsınız bununla 6 kilo veririm... Çok tavsiye edemeyeceğim.

Back