Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
neden korkuon ki onu anlamadim ? :uhm::sm_confused:Ya kızlar biraz pis bi konu ama bilmem lazım ben dogum yaptıgımdan beri kokmaya basladım acayip bi şekilde kendimden tiskiniyorum aynı durum sizde de oldu mu psikolojim bozulacak yaa yaklasamıyorum kimseye fazla böeeehh iyyrenç!!..kafamçokkarıştı
Kız cadı korkuyorum demedim kokuyorum diyom kızııım :)
Ya bi tek ben miyim diye sordum yaa inşallah gecer sutten kesince walla kalırsa yandım ha nefret ederim kokan insanlardan kocam da eder adamın yanına yaklasamıyom yaşakkıdı
kıss yoksa bebekle ilgilenmekten banyo yapmayı mı unutuyosun :)))
normal cnm bence çünkü hormonlar süt salgılamak için değişik çalışıyorlardur..deotak falan kullan..
Ya kızlar biraz pis bi konu ama bilmem lazım ben dogum yaptıgımdan beri kokmaya basladım acayip bi şekilde kendimden tiskiniyorum aynı durum sizde de oldu mu psikolojim bozulacak yaa yaklasamıyorum kimseye fazla böeeehh iyyrenç!!..kafamçokkarıştı
canım sezeryanla mı doğum yaptın, sezeryan olan bikaç arkadaşımdan da ben aynı şikayeti duymuştum,kanaması olmuyomuş sadece kötü kokan bi akıntısı oluyomuş ondan kaynaklanıyor olabilir ama 2-3 hafta falan sürdü demişti bilmem öyle bişi mikafamçokkarıştı
Yok melssacım yaa normal yaptım kanamam da 1 haftadır falan yok denecek kadar azaldı ter kokusu bu akıntım falan yok Allaha sukur daha once hiç terim kokmazdı o yuzden hormonlarım tuhaf calısmaya basladı galiba:uhm: