- Konu Sahibi rosalinda16
Bursa Devlet Hastanesinde Göktuğ Saraydaroğlu'ne estetik yaptıran var mı? yada yakınında bu doktora giden biri?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok mu bilgisi olan![]()
Rosalinda. Ben kendisinden ameliyat gunu almistim. Burun tasarimi falan yapamiyor. Devlet hastanesi ve sartlari malum. Istanbulda Abdulkadir Goksel'e ameliyat oldum sonrasinda. Iyiki de oyle yapmisim. Cok mutluyum su an. Hayatimda verdigim en dogru karara diye dusunuyorum kesinlikle!!! Estetik ameliyat bence devlet hastanelerinde olunmamali. Ozelde daha iyi. Goksel bey tasarimi yapiyor, nasil bir burnun olacagini biliyorsun genel olarak. Ayrica rinoplasti egitimi cok iyi. Internetten arastir istersen. Resimlerime de bakabilirsin profilimden
bursa devlet hastanesinde göktuğ saraydaroğlu'ne estetik yaptıran var mı? Yada yakınında bu doktora giden biri?
Ben Yirmi üç ağustosta murat ceran a burun deviasyonu ve rinoplisti ameliyatı oldum..oldukça doğal oldu..henuz üç hafta yeni doldu..hala sanki yüzümde kazık varmış gibi bir his var ama gerçer senırım..siz de aynı dr a mı yaptırdınız? merak ettim.ben Anadolu hastanesinde Murat Ceran beye ameliyat olmayı düşünüyorum. Bi yakınımızdan Göktuğ beyin çok uygun fiyata ameliyat yaptığını duydum ve hiçbir bilgim yok açıkcası. kararsızım :S
Ben önce dr göktuğ saraydaroğluna ameliyat olucaktım..bir gün öncesinden forumda onun yaptığı ameliyatla ilgili olumsuz bir yorum okuyunca vazgeçtim..sonra dr murat cerandan randevu aldım ve ona yaptırdım amelyatımı.yok mu bilgisi olan![]()
Kızlar benim arkadaşım Göktuğ beye burun estetiği yaptırdı çok memnun ve çok doğal bir burun oldu açıkcası bende gaza geldim yaptırmayı düşünüyorum :)
canım durumnu uzun zaman önce güzelce anlatmıssın.bende bursada doktor araştırıyorum sen ameliyatını olduysan bu konuda bilgi verebilir misin acaba?iyi haber.
çünkü ben de önümüzdeki ay aynı doktora ameliyat olacağım.
bu forumdan her konuda fikir alıyorum, genel fikre baktığımda da çıkan sonuç hiç yanıltmıyor gerçekten, sonuçta tecrübelerimizi paylaşıyoruz, haybeden konuşmuyoruz. Sadece bu konuda forumdan çıkan genel fikri dikkate almıyorum çünkü çıkan fikir işime gelmiyor-bütçeme uymuyor(Aslında gözden çıkarmayacağım bir para değil ama başka bir alternatifim varsa şansımı denemek isterim)
foruma bakınca bu ameliyat özelde estetik uzmanınca yapılmalı.
Bu fikre katılmıyor değilim. Daha önce hiç estetik ameliyat olmadım, estetik ameliyat estetik uzmanınca yapılmalı diye düşünüyorum ben de. Ama sağlık konusundaki diğer tecrübelerime göre iş özelde ya da devlette değil de doktorda bitiyor ve bu konular gerçekten şans meselesi. Bir konuda en iyi doktoru arıyorsunuz, özele gidiyorsunuz, devletteki bir doktora yönlendiriyor meslektaşları.
Ve burada burundan bahsediyoruz, burunda görsel olarak rahatsız eden o eğrilik aynı zamanda bir sağlık problemi, burnu eğri olanların hemen hemen hepsinde nefes sorunu da var. Burada sadece estetik uzmanının girdiği bir ameliyat da %100 güvenilir değil. Her ikisi de giriyorsa ne ala.Ama forum baktığımızda bu koşullarda ameliyat olup da hem dünya kadar para döken hem de eskisinden daha kötü olduğunu üstelik buna bir de burun tıkanıklığı sorununun eklendiğini söyleyen arkadaşlar var.
Sonuç olarak ben bu adamı deneyeceğim. Sağlık açısından kendisinden çok eminim. Yeterince tecrübeli. Estetik olarak da eskisinden daha kötü olacağını sanmıyorum.
Sonuçlarını tabiki burdan herkesle paylaşırım, ben de burdan yola çıktım, özellikle iyi bir sonuç alırsam insanların saçma sapan yerlerde mağdur olmaması adına hemen yazarım. Ha yok kötü bir sonuç alırsam (görsel açıdan daha kötü hale gelmesi demek bu) o zaman da düzelttirmek için sizin fikirlerinize ihtiyacım olacak![]()
canım durumnu uzun zaman önce güzelce anlatmıssın.bende bursada doktor araştırıyorum sen ameliyatını olduysan bu konuda bilgi verebilir misin acaba?![]()
çok da uzun bir zaman olmadı aslında canım onu yazalı, doktora gitmiş ve tahlil gününü bekliyordum, bugün de ameliyat için tahliller yapıldı, ameliyat için gün aldım, şubat sonunda oluyorum. madem Bursa'da araştırıyorsun sonucu seninle özelden de paylaşırım ama kötü bir haberim var; benim doktor bursa dan gidecek sanırım ya da o hastaneden-anlamadım. bugün birisi sordu, o da önceden ameliyat dediğim hastalar için biraz uzattım, ameliyatlar bitince gideceğim dedi.
anladım canım durumunu paylaşırsan çok sevinirim.ben de randevu aldım şubatın 7 için görüşüp fikir alıcam sadece.inşallah çok güzel lur her şey![]()
bana fikir almaya gittiğimde anlaştık- Aralık'ta gel, ocak için ameliyat günü vereyim dedi, aralık sonunda gittim diye ocak dolu-şubata kaldın dedi, tahlil için çağırdığı günden 1 gün geç gittim diye de mart'a kalabilirsin dedi :) şubat sonuna bağladık işi sonunda. şunu demek istiyorum; adam çok yoğun, sadece fikir almak için gideceksin ya, karar vermen-onun ameliyat günü vermesi vs.bence adam gider, belki de il değiştirecek.senin yerinde olsam ameliyat için anlaşırım gitmişken. karar değiştirirsen de vazgeçmek için vaktin var sonuçta
anladım canım ama ben tam olarak doktor karar verebilmiş değilim.senin nasıl bi sorunun var bilmiyorum ama çok doğal yapıyomuş kbb cı olduğu için ama benim burnum büyük olduğu için istediğim gibi yapamazsa diye korkuyorum:18:
canım bende araştırıyrum işte daha bence duyduklarımızı gördüklerimizi burda samimice paylaşıp karar verebiliriz diye düşünüyorum.zor bi süreç çünkü
ben bı devlette goktug beyı bılıyorum bıde mesut özcan-alper bayrktar-murat tezcan-ömer buhsem-bülent cıhantımur ama bunlar özel..tbii
evet canım hepsiyle görüşmek gerekiyor işte.bi de çevremde çok olan yok o yüzden pek sonuç göremedim.murat tezcana olan arkadaşım var ama ben beğenemedim nedense.