Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Göktuğ bebegimize ilik ariyoruz...
- Konu Sahibi bsr89
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Cnm kizilay da bu islemi parasiz yapiyorlar. Sokakdan gecen herkes isteyen herkes sartlara uymasi kosuluyla butun ilelrdeki kizilay kan merkezinde kan verip bagisci olabilir. Bayiltarak da yapiyorlar.bu islemi cok basit bir islem korkulacak bir.sey yok yeter ki uysun bebeklsrimiz kurtulsunSanırım bir Ankara'da bir de İstanbul'da varmış ilik bağış merkezi. Ama bazı yerlerde bu testlerin son derece pahalı olduğu ve genel sağlık sigortası kapsamına girmediği yazıyor. Bilen aydınlatabilir mi? Ben giderim İstanbul'dakine. Genel anestezi ile yapılıyormuş sanırım, sorun değil keşke uysa da versem
Benim kan değerlerim normal değil 4 sene evvel kan bağışımı kabul etmemişlerdi. Sonra senelerce hematolojiye gittim ilikten şüphelenildi kemik iliği alındı . Keşke ben de bağış yapabilsem bir canlıya hayati konuda destek olmak kadar güzel bir şey var mı?
Çok güzel bir duygu olsa gerek ...
Ayrıca bir gün aynı şekilde bizim de ihtiyacımız olabilir bunu düşünürsek bu konuda daha cömert olabiliriz.
Rabbim tüm hastalara şifa versin (amin)
Çok güzel bir duygu olsa gerek ...
Ayrıca bir gün aynı şekilde bizim de ihtiyacımız olabilir bunu düşünürsek bu konuda daha cömert olabiliriz.
Rabbim tüm hastalara şifa versin (amin)
- 19 Mayıs 2011
- 3.247
- 6.288
- 358
- 37
Cnm kizilay da bu islemi parasiz yapiyorlar. Sokakdan gecen herkes isteyen herkes sartlara uymasi kosuluyla butun ilelrdeki kizilay kan merkezinde kan verip bagisci olabilir. Bayiltarak da yapiyorlar.bu islemi cok basit bir islem korkulacak bir.sey yok yeter ki uysun bebeklsrimiz kurtulsun
Peki kan verirken kulak deldirme, piercing gibi işlem yaptıranlardan kan almıyorlar. Bunda da öyle bir zorunluluk var mı?
Yaptirdikdan sonra 1 yil gecmesi gerekiyor. Gecdiyse verebiliyorsunuzPeki kan verirken kulak deldirme, piercing gibi işlem yaptıranlardan kan almıyorlar. Bunda da öyle bir zorunluluk var mı?
- 25 Mart 2017
- 953
- 1.302
- 33
- 34
- 16 Nisan 2010
- 252
- 134
- 323
Şurda gördüğüm en güzel konu. Tek yapmanız gereken kızılaya gidip 3 tüp kan vermek , eğer ilik uyumu olursa da korkuttukları kadar bir bağış sıkıntısı yok , size aşı yapıyorlar ve kan bağışlar gibi ilik bağışlıyorsunuz damarlarınız uygunsa.
Düzenli kan bağışlıyorum , hem dinç hissediyorum hem de kızılaydan gelen 3 kişinin hayatını kurtardınız mesajını görünce o kadar mutlu oluyorum ki anlatamam
Düzenli kan bağışlıyorum , hem dinç hissediyorum hem de kızılaydan gelen 3 kişinin hayatını kurtardınız mesajını görünce o kadar mutlu oluyorum ki anlatamam
- 30 Aralık 2009
- 22.824
- 88.895
- 1.123
Ramazanda vermenize engel bir durum yokRamazandan sonra ben de vereceğim inşallah
C. tesi günü açık mi acaba ?
Cumsrtesi acik olmaya bilir
- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.035
- 598
Simdi bir sey soracagim cehaletime verin.
Yapmam gereken kizilaya gidip kok hucre bagiscisi olucam diyip 3 tup kan vermek mi? Goktug bebege uyuyor mu diye ben mi sorucam yoksa biz kani veriyoruz onlar bir havuzdan ihtiyac sahipleriyle uyusan varsa bizi arayip xxx kisiyle uyumlusunuz gelin islemleri yapalim mi diyorlar. Lutfen elestirmeyin bilmiyorum diye. Zaten ben dogum yaptim veremem ama etrafimdan yonlendiririm. Isyerimde 20 kisilik bir ekibim var onlari yonlendiririm esimi de arkadaslarimi yonlendiririm.
Yapmam gereken kizilaya gidip kok hucre bagiscisi olucam diyip 3 tup kan vermek mi? Goktug bebege uyuyor mu diye ben mi sorucam yoksa biz kani veriyoruz onlar bir havuzdan ihtiyac sahipleriyle uyusan varsa bizi arayip xxx kisiyle uyumlusunuz gelin islemleri yapalim mi diyorlar. Lutfen elestirmeyin bilmiyorum diye. Zaten ben dogum yaptim veremem ama etrafimdan yonlendiririm. Isyerimde 20 kisilik bir ekibim var onlari yonlendiririm esimi de arkadaslarimi yonlendiririm.
- 8 Kasım 2014
- 4.856
- 10.535
- 408
Benim arastirdigim kadariyla legen kemiginden ilik cekilmesi eskidenmis. Simdi normal kan alir gibi aliniyormus. Daha kolay artik yaniBen net'ten araştırmıştım daha önce, şimdi bir daha okudum. 2 tüp kan alınıyormuş önce bir kaç hafta evvelden. Test yapılıyormuş. Yani kan alımı uygunluk testi için. Eğer uyumlu isen leğen kemiğinden ilik çekiliyormuş. Ben korkmam sadece ayrıntıları öğrenmem gerekiyor.
- 7 Mart 2016
- 1.384
- 2.191
- 83
Biz ılık vermedik kan örneği verdik. Önce kan örneği veriyorsunuz ve gönüllü havuzuna 10 yil boyunca kaydediliyorsunuz. Eğer sizin iliginiz bir hastaninkiyle uyusursa sizi arıyorlar kabul ederseniz bagış soz konusu oluyor. Kizilayin kan bagis merkezine gidip gönüllü olabilirsiniz. Kaç tup kan alındı net hatırlamıyorum ama (3 tupten fazla degildir) form doldurma dahil 5 dknizi almaz.Ben net'ten araştırmıştım daha önce, şimdi bir daha okudum. 2 tüp kan alınıyormuş önce bir kaç hafta evvelden. Test yapılıyormuş. Yani kan alımı uygunluk testi için. Eğer uyumlu isen leğen kemiğinden ilik çekiliyormuş. Ben korkmam sadece ayrıntıları öğrenmem gerekiyor.
Kok hucre bagiscisi olmak istiyorum diyceksiniz kizilaya gidip. 3 tup kan veriliyor. Sonrasinda ilik uyumu olunca.size.donus yapiyoruz kizilay araciligiyla. Elbetteki bebegimeze uymaz baskasina uyarsada aranirsiniz.Simdi bir sey soracagim cehaletime verin.
- 20 Mayıs 2013
- 231
- 97
- 48
Arkadaslar Göktug yigit bebegimiz 4 aylik. ilık nakline ihtiyaci var.suanda tedavi oluyor. Iligi kan yapmadigi icin her ay kan veriliyor ama cok az bir zamanimiz var. Göktuğ bebek gibir cok bebegimiz var ve onlarda ilik bekliyor. Annelerimiz aglamasin. Evlatlarimiz üzülmesin. Sizlerde annesiniz Sizden ricam duyarli olup bu bebegimiz ve diger bebekler icin kizilaya gidip kök hücresi bağiscisi olmak... inaniyorum ki aranizdan duyarli insanlar cikacaktir.lütfen duyarli olalim ve etrafimizdakileride bagisci olmalari ve hayat kurtarmalari konusunda yönlendirelim...
Bagisci olmak icin gereken sartlar.
18 yasini gecmis 55 yasini gecmemis olmak. Kronik hastaliginin olmamasi ve uzun sure tedavi gerektiren ilaclar kullanmamis olmali.dogum yaptikdan sonra 1 yil gecmis olmali.pirsing yada dovme yaptiesikdan sonra 1 yil gecmis olmali. Yurt disina cikis yapanlar geri dondukden sonra 1 sene gecirmis olmali.kizilay merkezlerine basvurmaniz yeterli. 3 tup kan veriyorsunuz uymasi halinde kizilay aracikigiyla donus yapiliyor. Kabul ettiginizde diger asamalar.basliyor. bunslri kizilayda yetkilisinden.ogrenebiliriz.Eki Görüntüle 2000414
Ben bu bebeğe çok üzüldüm, hamileyim benden almazlar ama eşim verebilir. Direk onun adını vererek bağış yapabiliyor muyuz nerde yaşıyor
- 17 Mayıs 2016
- 1.832
- 1.862
- 133
- 51
- 2 Şubat 2017
- 3.300
- 3.460
- 133
- 2 Şubat 2017
- 3.300
- 3.460