Allah acil sifalar versin kuzucuğa. Esimle birlikte gecen sene kizilaya gidip kok hucre bagiscisi olmustuk. Çok basit bir işlem bir tüp kan veriyorsunuz. 1 dk bile sürmüyor..
Istanbulda tedavi goruyor hastanede kalmiyor 15 gunde bir kontrol ve ayda bir kan veriliyor. Istn cerrahpasadaGünaydın,
Nerede bu bebeğimiz? Hangi hastane?
Cok saolun herkes sizin gibi duyarli olsa keske.Ben izin günümde gidet sorarım organ bağışı seneler önce yapmıştım ağrı sızı önemli değil kolay şeyler onlar
Allah razi olsun. Herkes sizin gibi duyarli olsa keske...Kızılay' a 3 tüp kan veriliyorsunuz ve belirtiyorsunuz ilik bağışcısı olmak istediğinizi. Uygun donör olunca haber veriliyor diye biliyorum. Cumartesi vaktim olduğunda soracağım Kızılay'a. Göktuğ'a uymazsa belki başkasına uyar. Uzun zamandır düşünüyorum. Saç telimden tırnaklarıma kadar da organlarımı bağışlıyorum!
Cok tesekkurler... herkes sizin gibi duyarli olsa keskeAllah acil sifalar versin kuzucuğa. Esimle birlikte gecen sene kizilaya gidip kok hucre bagiscisi olmustuk. Çok basit bir işlem bir tüp kan veriyorsunuz. 1 dk bile sürmüyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?