Biz zengin bir ülkeyiz, orası başkent o kadar yabancı konuk ağırlıyoruz, itibarımız için 15 milyon çok mu15 milyon mu?
Çok değil mi ya? Ben fakirim ondan herhalde, 100 bini bile bir arada görmediğim için herhalde.Biz zengin bir ülkeyiz, orası başkent o kadar yabancı konuk ağırlıyoruz, itibarımız için 15 milyon çok mu
Çok değil mi ya? Ben fakirim ondan herhalde, 100 bini bile bir arada görmediğim için herhalde.
Belediyecilikle alakalı bir şey bilmem de, şıklıkla sevimlilik aynı şey değildir yani. Başkent daha ağır olmalıydı sanki, ördek falan tamam çoluk çocuk sever de ne bileyim ya.Başkan hepimizin idolü oldu, mesela ben bu haberi okuduktan hemen sonra salona ördek ve zürafa heykeli koymaya karar verdim, telefondaki beyfendi bizim siteden pek çok kişinin arayıp dinozor, transformers siparişi verdiğini söyleyince kim ne veriyorsa 5 mislini veriyorum deyip siparişimi öne çektirdim
Biz işin esprisindeyiz zaten, Ankara'lı değilim ama burada yazılan çizilenlerden bildiğim kadarıyla Ankara'nın alt yapı sorunları varmış, Melih bey sağa sola ördek, salyangoz heykeli dikip dünya para harcayacağına, öncelikli sorunları giderse iyi olur.Belediyecilikle alakalı bir şey bilmem de, şıklıkla sevimlilik aynı şey değildir yani. Başkent daha ağır olmalıydı sanki, ördek falan tamam çoluk çocuk sever de ne bileyim ya.
Ben de orada yaşamıyorum ama hem rakam çok geldi, yani heykelden falan da anlamam da yine de gözümde büyüdü.Biz işin esprisindeyiz zaten, Ankara'lı değilim ama burada yazılan çizilenlerden bildiğim kadarıyla Ankara'nın alt yapı sorunları varmış, Melih bey sağa sola ördek, salyangoz heykeli dikip dünya para harcayacağına, öncelikli sorunları giderse iyi olur.
15 milyon az para değil, üstelik kendi cebinden de çıkmıyor, halkın parası bu, çar çur etmeye hakları yok.
Şehrin tüm sorunları çözülür sonra istersen şehir meydanına bulutlara değen koca heykel koy.
Güzelim AOÇ ağaçları kesip lunapark yapan bi insan kendisi...Belediyecilikle alakalı bir şey bilmem de, şıklıkla sevimlilik aynı şey değildir yani. Başkent daha ağır olmalıydı sanki, ördek falan tamam çoluk çocuk sever de ne bileyim ya.
Oo ağaç diyorsan orada dur işte.Güzelim AOÇ ağaçları kesip lunapark yapan bi insan kendisi...
Mune doğma büyüme Ankaralı'yımBiz işin esprisindeyiz zaten, Ankara'lı değilim ama burada yazılan çizilenlerden bildiğim kadarıyla Ankara'nın alt yapı sorunları varmış, Melih bey sağa sola ördek, salyangoz heykeli dikip dünya para harcayacağına, öncelikli sorunları giderse iyi olur.
15 milyon az para değil, üstelik kendi cebinden de çıkmıyor, halkın parası bu, çar çur etmeye hakları yok.
Şehrin tüm sorunları çözülür sonra istersen şehir meydanına bulutlara değen koca heykel koy.
O zaman külliye için ne kadar çam ağacı kesilmiş onu hiç bilme...Oo ağaç diyorsan orada dur işte.
Geriye dönmeyecek bir şey o. Yazık ya
Yeşil cenneti öldürmeyelim artık.
Of of of. Deme yaO zaman külliye için ne kadar çam ağacı kesilmiş onu hiç bilme...
Burada kış aylarındaki sağanaklarda şehir haberleri çok yapıldı, özellikle Ankara'daki alt geçitler o sağanaklarda ne halde okuduk gördük, üstelik sitede Ankara'lı çok arkadaş var, onlarda epey yorumlar yaptılar.Ben de orada yaşamıyorum ama hem rakam çok geldi, yani heykelden falan da anlamam da yine de gözümde büyüdü.
Bir de altyapı sorunu varsa hele, olmamalı yani.
Ek olarak belki sıradışılık katmak istemiştir, yani dünyanın en çılgın başkenti falan denir de, riskli yani. Kimisi oldukça sanatsal bulurken kimisi de bu ne der basar kahkahayı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?