• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Bakım Ürünleri Gojiberry sac bakım seti

CuKuLaTa

♥Artık Kayseridee:))♥
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2008
1.387
0
116
- Yurtdışı
Slm arkadaslar gojiberry saç bakım setini alıcam ben ama emın olamadım faydasından. Sac dokulmesıne, yıpranmıs saclara falan cok ıyı gelıyomus. Etrafından duyan yada kullananlar oldumu hıc bılgı verırsenız cok sevinirim.

açıkcası ben hiç araştırmadan sadece radyoda tanıtımını duydum ve aldım. eşimin saçlarımı dökülüyor ve iyi geleceğini düşündüm. umarım verdiğim paraya değer.. :61:

üründen ben çok memnun kaldım tanıdığımın tavsiyesiyle almıştım o daha çok kaş ve kirpiklerine kullanmış memnunmuş ben de saçlarım için sipariş verdim radyodan saç kırılmalarını dökülmeyi fln baya önledi yaklaşık bi yıldır kullanıorum ve saçlarım eskisinden daha gür yakınlarım bile farketti saç problemi olan herkese de tavsiye ediorum gojibery saç bakım setini..

üründen ben çok memnun kaldım tanıdığımın tavsiyesiyle almıştım o daha çok kaş ve kirpiklerine kullanmış memnunmuş ben de saçlarım için sipariş verdim radyodan saç kırılmalarını dökülmeyi fln baya önledi yaklaşık bi yıldır kullanıorum ve saçlarım eskisinden daha gür yakınlarım bile farketti saç problemi olan herkese de tavsiye ediorum gojibery saç bakım setini..

başka bir forumda ürünü 20 gündür kullandığınızı söylemiştiniz. burda 1 yıldır diyorsunuz hangisi doğru bunların ?

başka bir forumda ürünü 20 gündür kullandığınızı söylemiştiniz. burda 1 yıldır diyorsunuz hangisi doğru bunların ?

arkadasım karısıklık için kusura bakmayın serrakurabiye nick li kişi yakın arkadasım.ürünüde ona tavsiye eden kişiyim onun pcden girip formlara bakarken onun form sayfası acıkmıs dikkat etmeden yorumu ben yazdım benim form sanarak gerçekten kusura bakmayın..

Konu içeriği nedeniyle "Saç Bakımında Kullanılan Ürünler" başlığına taşındı.

Back