goji üzümü

Mdnacrayz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2015
1.337
380
27
bayanlar internette gezinirken birçok ünlünün ve insanın goji üzümü ile zayladığını okudum her ne kadar fazla kilom olmasada dizimdeki sakatlıktan dolayı spor yapamıyorum e haliyle sürekli evdeyim bi 4 kilo falan aldım goji üzümü deneyen var mı güvenilir mi

Şimdi baktım da netten bir sürü yararı vramış. yani zayıflamak için olmasa bile sadece sağlık için bile yenilebilir

bayanlar internette gezinirken birçok ünlünün ve insanın goji üzümü ile zayladığını okudum her ne kadar fazla kilom olmasada dizimdeki sakatlıktan dolayı spor yapamıyorum e haliyle sürekli evdeyim bi 4 kilo falan aldım goji üzümü deneyen var mı güvenilir mi
zayıflamak için karbonhitratı bayağı bir kesmelisin,şekeride,yoksa ne yersen ye asla zayıflayamazssın tecrube ile sabittir..

zayıflamak için karbonhitratı bayağı bir kesmelisin,şekeride,yoksa ne yersen ye asla zayıflayamazssın tecrube ile sabittir..
fazla kilom yok yaşıma göre o yüzden değil sadece güvenilirğini merak ettim ama şunu söylemeliyim aşırı kilo olmadıkça yerim çünkü yaşlanınca herşey zararlı hale gelicek en güzeli spor yapmak hayırlısı

8 gündür kullanıyorum . Boğazıma çok düşkündüm gece karnım guruldayıp yemek yemediğim bir gün hatırlamıyorum. Kullanmaya başladığım ilk gün anlamadığım bir şekilde canım yemek yemek istemedi ve ben yemek yemeği unuttum .evet kahvaltı bile yapmadım akşam yatana kadar hiçbir şey yememiştim. Öğlen sadece vitamin vermesi için meyve yedim ve limonlu kayısılı form çaylarından içtim. Tam 8 gün önce 68 kiloydum şu an 62 kiloya düştüm .1 ay bile kullanmanıza gerek yok ben 1 haftaya 55 olurum ve ideal kiloma ulaşırım. Herkese tavsiye ediyorum ve herkes çok memnun kaldı.

X