Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nette birçok şey varda güvenilirği tartışalır yaŞimdi baktım da netten bir sürü yararı vramış. yani zayıflamak için olmasa bile sadece sağlık için bile yenilebilir
rabbim neler vermişyaKuru üzüm olsa olmaz mı,zayıflatmaz ama,kan yapar sonuçta.İsmini ilk defa duydum.
hadiya aslında pahalı olmaması gerek amazayıflığa faydası yok.
ayrıca çok pahalı
ne kadar ki fiyatı ben baktımda bulamadımzayıflığa faydası yok.
ayrıca çok pahalı
zayıflamak için karbonhitratı bayağı bir kesmelisin,şekeride,yoksa ne yersen ye asla zayıflayamazssın tecrube ile sabittir..bayanlar internette gezinirken birçok ünlünün ve insanın goji üzümü ile zayladığını okudum her ne kadar fazla kilom olmasada dizimdeki sakatlıktan dolayı spor yapamıyorum e haliyle sürekli evdeyim bi 4 kilo falan aldım goji üzümü deneyen var mı güvenilir mi
fazla kilom yok yaşıma göre o yüzden değil sadece güvenilirğini merak ettim ama şunu söylemeliyim aşırı kilo olmadıkça yerim çünkü yaşlanınca herşey zararlı hale gelicek en güzeli spor yapmak hayırlısızayıflamak için karbonhitratı bayağı bir kesmelisin,şekeride,yoksa ne yersen ye asla zayıflayamazssın tecrube ile sabittir..
harbiden de pahalıymış100 gramı 10 lira arkadaslr tokluk hissi verio ama işe yarayacgni sanmiyorm