Goji Berry bana katılmak isteyen varmı?

Merhaba bende 15 yasindayim yaklasik 70 kilo civarindayim bu meyveden aldik. Cayi mi kilo vermede daha etkili yemek mi? Bir de cayin tarifini yazar misiniz? Yaklasik 1 yil olmus su an kilonuz ne durumda? Cevaplarsaniz cok sevinirim :)

Sayın Cardialgia;
Gerçekten goji berry çayıylamı kilo verdini? Bu yazışma çok uzun zaman önceymiş ama belki şimdide bir fikir verirsiniz?

Bisey sormak istiyorum bu goji berryi yerken nasil bir diyet uyguladiniz? Bide dha sonra bu kilolari geri aldinizmi?

Merhaba, aradan baya zaman gecmis ama ben daha yeni aldim goji berry i. Aldigim kisi sabah ogle aksam bir bucuk yemek kasigi kadar ye dedi bana zayiflamak icin. Nasil etkisi, faydasini gordunuzmu acaba.

merhaba. Bende bugun internetten aldim ama amca bana gunde 3 kere ye dedi. Çay falan demeDi. Ne yapsam yesemmi icsemmi? Siz fayda gordunuzmu acaba?

bende tup bebek tedavisi goruyorum. acaba bir zarari olurmu yoksa gidip aktardan almak kolay yani.
Hamile ve hamilelik suphesi olanlar bile kullanmasin yaziyo canim. Kani sulandirdigi icin düsük riski olabilirmis. Aman bence hic yeme, bide tup bebek tutarsa onca zahmetten sonra yavrunu riske atma derim.

Etkisini yazmıştım. Akıllı telefonlara alışmak zor..
Merhaba. Bende kurutulmus aldim ama nasil kullanicagimi bilmiyorum. Siz nasil kullandiniz? Etkisini gordunuzmu? Baktim ama goremedim hic yazinizi. Bilgi verirseniz cok sevinirim

Merhaba. Bende kurutulmus aldim ama nasil kullanicagimi bilmiyorum. Siz nasil kullandiniz? Etkisini gordunuzmu? Baktim ama goremedim hic yazinizi. Bilgi verirseniz cok sevinirim
Ben dün internetten kurutulmuşunu aldim.etkisini bende yazilanlardan okudum.siz başladım yazınca merak ettim kısa sürede etki ediyor mu diye. Yemeklerden önce çay olarak içmeyi dusunuyorum. Posasinida yeyin yazmışlar onuda yerim artık

Günde 30 yada 50 gramdan fazlasi cok ciddi saglik sorunlarina sebep oluyormus. Ben oyuzden korkuyorum. cayini yapmadan kuruyemis gibide yenirmis. 30 gram yicem galiba insallah herkes zarar gormeden zayiflar

Bende internetten aldım bugün elime geçecek etkisi olacakmı bilmiyorum ama sonucu yazarım...

kızlar merhaba. geçenlerde bende 3 kutu aldım başlayamadım daha köşede duruyor. çay olarak içmeyi düşünüyorum. gelişmelerimizi paylaşalım. 1.58 boy kilo 84 vay bana vaylar bana... işe yarasın istiyorum.

Bende 3, 4 gün önce yemeye basladim. 2 yemek kasigi yiyorum sabahlari ama bi degisiklik yok simdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…