- 30 Eylül 2024
- 13
- 1
- 28
-
- Konu Sahibi masterpink
Ismi cok cezbediciydi halbuki, o zaman mesajimi duzenleyim ben.göğüs hastalıkları , göğüs kafesi içerisine bakar. meme ile ilgili problemlere genel cerrah.
hiç işinin düşüp bu ayrımı bilmediğine sevindimIsmi cok cezbediciydi halbuki, o zaman mesajimi duzenleyim ben.
Bir arkadaşım bebek hemşireliği yaparken süt salgılamaya başlamıştı. Ploraktini yükselmiş. Ezelden Çok anaçtı zaten kendisiKızlar merhaba gebe değilim bekarım ama sağ mememi sıkınca süt geliyor neden bilmiyorum gögüs ucunun altında da memen
in belirli kısmı acıyor sebebi ne olabiliir korkutuyor
Esim gogus hastaliklari takipli kronik rahatsizliga sahip aslinda, aklima gelmesi gerekirdi, ama kendi acimdan ayirt edemememe sevindim, tesekkur ederim, Allah kimseyi sagligindan etmesinhiç işinin düşüp bu ayrımı bilmediğine sevindim
Prolaktin hormonuyla ilgili problem sanirim. Doktora gitmeniz lazim.Kızlar merhaba gebe değilim bekarım ama sağ mememi sıkınca süt geliyor neden bilmiyorum gögüs ucunun altında da memen
Bir aydir doktora neden gitmediniz??yeni birşey 1 aydır geliyor
korkuyorum kötü birşey duymaktan çünküBir aydir doktora neden gitmediniz??
Duymayınca kendini imha etmiyor maalesef her neyse olgunlaşmayq ilerlemeye devam ediyor. Oyalanmayın lütfenkorkuyorum kötü birşey duymaktan çünkü
en kısa zamanda gideceğim teşekkür ederimDuymayınca kendini imha etmiyor maalesef her neyse olgunlaşmayq ilerlemeye devam ediyor. Oyalanmayın lütfen
içimi rahatlattınız teşekkür ederim size de çok geçmiş olsunhiç korkma. Genel cerrahiye hemen randevu oluştır. Bende hamilelik ve emzirme dışı göğüs iltihabı geçiyorum.Ama hemen gittim ben ağrılarım gelmeyince.hiç korkma.meme ultrason veriyor hemen çıkıyor zaten o da. hemen git ki tedavin başlasın yaşın daha çok genç korkma
teşekkür ederim. sen de acilen git bekleme . sonucunu buraya bildirirsen mutlu olurumiçimi rahatlattınız teşekkür ederim size de çok geçmiş olsun
Bılmem senceKızlar merhaba gebe değilim bekarım ama sağ mememi sıkınca süt geliyor neden bilmiyorum gögüs ucunun altında da memen
hayır tüylenme yasamıyorumProlaktin hormonunuz yüksektir
Kadın hastalıklarına gidin
Tüylenme sorunu da yaşıyor musunuz
Evli değilim gebelik durumum yok bu arada.Bu arada ben de sorayım... Normalde böyle şeyler için çok konu açmam. Göğüslerimde kist var doktor kontrolündeyim. Elime bir şey gelmişti,korktum bir ara ama sonuçlar iyiydi. 2 yılı aşkındır gitmiyorum ama göğüs uçlarım çatlak. Yarık gibi. Bu normal bir şey mi? Sizde öyle mi? Deforme olmuş gibi değil ama etrafı çok kuru ve pullanıyor bazen.
Prolaktin değerine baktırınKızlar merhaba gebe değilim bekarım ama sağ mememi sıkınca süt geliyor neden bilmiyorum gögüs ucunun altında da memen