- 30 Eylül 2024
- 13
- 1
- 28
-
- Konu Sahibi masterpink
bilmiyorum ki çok az geliyo sıkınca beyaz bi sıvıSüt olduğuna emin misin iltihap falan olmasın
yeni birşey 1 aydır geliyorSürekli olan bir durumsa hormonlardan kaynaklanır eger yeni bişeyse süt değil iltihap olma ihtimali yüksek
Yağ bezesi yada iltihap vardır yoksa hormonla alakalı bi durum yoksa sondaj vursan yine süt çıkmaz yaniyeni birşey 1 aydır geliyor
Bana da iltihap gibi geldiMerhaba, bence en kısa sürede doktora gitmeniz en iyisi olur. Gelen sıvı süt olmayabilir, akıntı olabilir. Akıntının da bir sürü sebebi olabilir. Bunu da en iyi doktor bilecek ve sizi o şekilde yönlendirecektir. Süt ise de doktora teyit ettirip ona göre hareket edebilirsiniz.
Prolaktin hormonu süt hormonudur yükselmiştir muhtemelen ama iltihapta ola bilir mutlaka doktor baksın.Kızlar merhaba gebe değilim bekarım ama sağ mememi sıkınca süt geliyor neden bilmiyorum gögüs ucunun altında da memen
in belirli kısmı acıyor sebebi ne olabiliir korkutuyor
Genel cerrahi bolumune gorunmeniz iyi olabilir.Kızlar merhaba gebe değilim bekarım ama sağ mememi sıkınca süt geliyor neden bilmiyorum gögüs ucunun altında da memen
gögüs ucunun altında bi acı var ama kitle gelmiyor elime kontrol ediyorum sürekli anlam veremiyorum önceden yoktu bu 1 ay içinde ne olmuş olabilir kiAntidepresan tedavisi gördüyseniz bazı antidepresanlar prolaktin hormonunu tetikler ve yükseltir buda süt gelmesine sebep olur.
Fakat göğüste beze enfeksiyon gibi durumlar var ise bu akıntıdır mutlaka her iki türlü de kadın hastalıkları doktoruna görünmelisiniz.
göğüs hastalıkları , göğüs kafesi içerisine bakar. meme ile ilgili problemlere genel cerrah.Gogus hastaliklari ya da gogus cerrahisi bolumune gorunmeniz iyi olabilir.
Cok cok dusuk bi ihtimal cevrenizde emziren anne coksa cidden sut geliyor olabilir ama bu cok asiri dusuk bi ihtimal.
Prolaktin yükselliğinden dolayı olabilir kadın doğuma gidin tahlil verin en iyisiKızlar merhaba gebe değilim bekarım ama sağ mememi sıkınca süt geliyor neden bilmiyorum gögüs ucunun altında da memen