GÖGÜSÜMDEN NEDEN SÜT GELİYOR?

masterpink

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2024
13
1
28
Kızlar merhaba gebe değilim bekarım ama sağ mememi sıkınca süt geliyor neden bilmiyorum gögüs ucunun altında da memen
in belirli kısmı acıyor sebebi ne olabiliir korkutuyor :KK43:

Merhaba, bence en kısa sürede doktora gitmeniz en iyisi olur. Gelen sıvı süt olmayabilir, akıntı olabilir. Akıntının da bir sürü sebebi olabilir. Bunu da en iyi doktor bilecek ve sizi o şekilde yönlendirecektir. Süt ise de doktora teyit ettirip ona göre hareket edebilirsiniz.

Kızlar merhaba gebe değilim bekarım ama sağ mememi sıkınca süt geliyor neden bilmiyorum gögüs ucunun altında da memen
Prolaktin hormonu süt hormonudur yükselmiştir muhtemelen ama iltihapta ola bilir mutlaka doktor baksın.

Antidepresan tedavisi gördüyseniz bazı antidepresanlar prolaktin hormonunu tetikler ve yükseltir buda süt gelmesine sebep olur.
Fakat göğüste beze enfeksiyon gibi durumlar var ise bu akıntıdır mutlaka her iki türlü de kadın hastalıkları doktoruna görünmelisiniz.

Genel cerrahi bolumune gorunmeniz iyi olabilir.

Cok cok dusuk bi ihtimal cevrenizde emziren anne coksa cidden sut geliyor olabilir ama bu cok asiri dusuk bi ihtimal.

Antidepresan tedavisi gördüyseniz bazı antidepresanlar prolaktin hormonunu tetikler ve yükseltir buda süt gelmesine sebep olur.
Fakat göğüste beze enfeksiyon gibi durumlar var ise bu akıntıdır mutlaka her iki türlü de kadın hastalıkları doktoruna görünmelisiniz.
gögüs ucunun altında bi acı var ama kitle gelmiyor elime kontrol ediyorum sürekli anlam veremiyorum önceden yoktu bu 1 ay içinde ne olmuş olabilir ki

Gogus hastaliklari ya da gogus cerrahisi bolumune gorunmeniz iyi olabilir.

Cok cok dusuk bi ihtimal cevrenizde emziren anne coksa cidden sut geliyor olabilir ama bu cok asiri dusuk bi ihtimal.
göğüs hastalıkları , göğüs kafesi içerisine bakar. meme ile ilgili problemlere genel cerrah.

Nasıl farkettiniz süt geldiğini yada bir sıvı geldiğini cunku normaldede göğüs ucu sıkılmamalı diye biliyorum.neden acaba sıkma gereği duydunuz.mutlaka bir uzmana başvurun.

X