Göğüsümdeki kist sorunu

atlasirmak

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2016
1.207
520
23
Merhaba hayırlı geceler inşallah. Ben 20 yaşındayım 3 yıl önce gogsumdeki ağrı nedeniyle devlet hastanesine gittim genel cerrahide gorundum iki gogusumdede parmak ucu kadar küçük bir kist olduğunu söyledi ilaç yazmadı 5 ay sonra tekrar gel büyümüş mü yoksa yok mu olmuş bakalım demişti başladım ağlamaya korkuyordum ve ben gitmedim biliyorum gitmem gerekirdi ama gitmedim bugün gogusumde birsey farkettim meme ucun pullanmaya baslamis ve derisine dogru yayiliyor gibiydi daha oncede kırmızı küçük kabarcıklar oluşuyordu biraz önce nisanlima söylemek zorunda kaldım hastaneye gitmek istiyorum dedim neden bana soylemedin dedi yanlış anlayıp benden ayrilmandan korktum dedim bayan doktora gidecez dedi tartıştık tıp da beri kiskanma diye ağladım olsem daha mi iyi dedim duyulmasını istemem etrafta yani ailemizde cahil çok var kiz hastalikliymis diyerek tüm şehire bile duyururlar diye tedirgunim hanımlar lütfen yardımcı olur musunuz ne yapmam gerek

başkalarının sacma sapan konularına cevap yazıp başıma gelen sağlık sorununa yardımcı olmayan sızler.. 17 kişi bakmış ve cevap yazılmamış yardımcı olabilecek dusuncesını belırten kımse yokmu .

Acilen git hemen bugün bahsettiğin şey çok ciddi çok önemli
Ne demek, sen canını tehlikeye atıyorsun şu anda nelerin derdindesin

Acilen git hemen bugün bahsettiğin şey çok ciddi çok önemli
Ne demek, sen canını tehlikeye atıyorsun şu anda nelerin derdindesin
Bu kadar kişinin içinde sadece bir kişi cevap yazmış çok teşekkür ederim dün öğlen sonu nisanlimla birlikte genel cerrahi uzmanına gittik anlattım 3 yıl önce iki gogusumdede kist olduğu söylenmişti 5 ay sonra gel tekrar bakalım denmişti ama ben gelemedim şimdi ise göğüs ucumda deride soyulmalar oluyor diyince doktor biranda sert bir şekilde ney dedi evet hatta arada bir kırmızı baloncuk gibi sisiyor dedim geç aç bakalım dedi kontrol etti ve ikisine de bakti bu deriden dolayı olabilir yeni alınan sutyenleri giydiginizdende bu olur dedi ama yinede senden ultrason istiyorum dedi ultrason randevusunu aldık cuma günü saat 9 buçuk civarında gidecez 3 yıl önceki sonuçlarla cuma gununkuler karşılaştırılacak bakılacak

geçmiş olsun.. Konu hakkında pek bilgim yok ama okuyup geçmek istemedim. Umarım cuma güzel sonuç alırsınız

Bak doktorda korkmus ama sende anlamalisin ictenmi geliyor ust deri ilemi alakali
Neyse gitmene cok sevindim hayirli haberlerini bekliyorum

merhaba. genellikle kistler tehlikeli değildir. ancak takip edilmesi önerilir. benim de göğsümde kist vardı her sene düzenli takibini yaptırırdım. bebegim oldu onu emzirdim sonrasında kontrole gittiğimde kistimin kayboldugunu döyledi doktor. bezen kendiliğinden, bazen emzirerek de kaybolabilirmiş. dediğim gibi takip ettirmek gerekiyor ancak

Çok geçmiş olsun Rabbim şifalar versin.. Südyeni yıkamadan taktıysan da olur Can'ım...
İçindeki o sertliği hissediyorsan sakın elleme sıkma hatta filim çekilene kadar üstüne bile yatma göğslerinin..
İnşaallah hayırlı haberler verirsin bize

İnşallah AMİN çok sagol çok teşekkür ederim

Çok teşekkür ederim benim korkum büyümesinden korkuyorum birde evlenip bebek emzirirken kötü birşey olupta çocuğa geçer mi enfeksiyon yoluyla diye korkuyorum doğrusu o yuzden bu aralar üzerine düştüm evlenmeden önce ne yapılıyorsa yapılsın diye

Cok gecmis olsun . Benim de senin gibi kitlem vardi. 6 yildir her 6 ayda bir ultrason goturuyordum. Icinde ne oldugu anlasilamayan solid bir kitleydi. Biyopsi yapmadilar yayilma olmasin diye. Ben de disaridan belirti olmadi hic. 2 sene once cok agri yapti . Ultrason alindi icinden kan dolasimi gecmeye baslamis. Apar topar ameliyat edildim. Patoloji sonucu da temiz cikti. Senin yaslarinda risk cok dusuk canim merak etme uzulme. Emzirmende vs. Sorun olmaz. Bebege birsey gecmez.

Arkadaşlar tüm yorumlariniziçin tesekkur ederim ultrason cektirdik doktorun yanına gittik birşey yok temizsin dedi ama hocam bu nasil olur 3 yil once geldigimde boyle söylenmişti dedim önce ki doktor kimmiş diye ona bakti sana bakan önceki doktor ayseymis dedi güldü ayşe memede iyi değil o yuzden de zaten burdan gitti korkacak birşey yok gayet iyi temizsin dedi çok sevindim ☺☺☺☺ ama bir yandan da çok sinirlendim 3 yıl boyunca resmen yanlış bilgiyle duruyormusum ne demek ya 3 yıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…