- 14 Haziran 2016
- 1.207
- 520
- 23
- Konu Sahibi atlasirmak
-
Bu kadar kişinin içinde sadece bir kişi cevap yazmış çok teşekkür ederim dün öğlen sonu nisanlimla birlikte genel cerrahi uzmanına gittik anlattım 3 yıl önce iki gogusumdede kist olduğu söylenmişti 5 ay sonra gel tekrar bakalım denmişti ama ben gelemedim şimdi ise göğüs ucumda deride soyulmalar oluyor diyince doktor biranda sert bir şekilde ney dedi evet hatta arada bir kırmızı baloncuk gibi sisiyor dedim geç aç bakalım dedi kontrol etti ve ikisine de bakti bu deriden dolayı olabilir yeni alınan sutyenleri giydiginizdende bu olur dedi ama yinede senden ultrason istiyorum dedi ultrason randevusunu aldık cuma günü saat 9 buçuk civarında gidecez 3 yıl önceki sonuçlarla cuma gununkuler karşılaştırılacak bakılacakAcilen git hemen bugün bahsettiğin şey çok ciddi çok önemli
Ne demek, sen canını tehlikeye atıyorsun şu anda nelerin derdindesin
AMİN inşallah çok teşekkürlergeçmiş olsun.. Konu hakkında pek bilgim yok ama okuyup geçmek istemedim. Umarım cuma güzel sonuç alırsınız
Bu kadar kişinin içinde sadece bir kişi cevap yazmış çok teşekkür ederim dün öğlen sonu nisanlimla birlikte genel cerrahi uzmanına gittik anlattım 3 yıl önce iki gogusumdede kist olduğu söylenmişti 5 ay sonra gel tekrar bakalım denmişti ama ben gelemedim şimdi ise göğüs ucumda deride soyulmalar oluyor diyince doktor biranda sert bir şekilde ney dedi evet hatta arada bir kırmızı baloncuk gibi sisiyor dedim geç aç bakalım dedi kontrol etti ve ikisine de bakti bu deriden dolayı olabilir yeni alınan sutyenleri giydiginizdende bu olur dedi ama yinede senden ultrason istiyorum dedi ultrason randevusunu aldık cuma günü saat 9 buçuk civarında gidecez 3 yıl önceki sonuçlarla cuma gununkuler karşılaştırılacak bakılacak
AMİN inşallah çok teşekkür ederimBak doktorda korkmus ama sende anlamalisin ictenmi geliyor ust deri ilemi alakali
Neyse gitmene cok sevindim hayirli haberlerini bekliyorum
İnşallah AMİN çok sagol çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun Rabbim şifalar versin.. Südyeni yıkamadan taktıysan da olur Can'ım...
İçindeki o sertliği hissediyorsan sakın elleme sıkma hatta filim çekilene kadar üstüne bile yatma göğslerinin..
İnşaallah hayırlı haberler verirsin bize
Çok teşekkür ederim benim korkum büyümesinden korkuyorum birde evlenip bebek emzirirken kötü birşey olupta çocuğa geçer mi enfeksiyon yoluyla diye korkuyorum doğrusu o yuzden bu aralar üzerine düştüm evlenmeden önce ne yapılıyorsa yapılsın diyemerhaba. genellikle kistler tehlikeli değildir. ancak takip edilmesi önerilir. benim de göğsümde kist vardı her sene düzenli takibini yaptırırdım. bebegim oldu onu emzirdim sonrasında kontrole gittiğimde kistimin kayboldugunu döyledi doktor. bezen kendiliğinden, bazen emzirerek de kaybolabilirmiş. dediğim gibi takip ettirmek gerekiyor ancak
İNŞALLAH çok teşekkürlerKeşke daha önce gitseydin be gülüm.. hayırlı haberler alırsın inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?