• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

göğüsümde hamilelik belirtisi damarlar gördüm diyenler buraya

kayisi_kent44

Çavunçak Çiçeği :D
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2009
66
0
86
37
İstanbul
ya kızlar hani hep diyolar ya belirtilerimde göğsümde oluşan damarlarda görmüştüm diye.ya işte ben onu merak ediyorum çünki bende zaten damarlar vardı yeşil ve çok belirgin kalın damarlardı.sizin dediğiniz nasıl damarlar oluşuyo bunu benimle ve bu konuyu merak eden arkadaşlarımızla paylaşırmısınızvereliniortak

evet yaaa,hamişler soyleyın bize nasıl bu damarlar,şimdi bende de çiktı ama hamilemıyım değilmıyım bilmıyorum

amaaan kizlar bu damar nasil bir damar bende anlamadim, zaten cok beyaz tenli ve damarli bir kadinim. Gögüslerim etrafi otobant gibi damarlarla dolu, hatta gögüs ucumdan bile kalin damarlar geciyor. Bu belirtileri ben ileride kullanamam cünkü zaten belirgin damarliyim. Bir belirti eksildi benden :)

öf bu damar meselesi benı az ümitlendirmemişti geçen ay..
yasmın kullanıyordm bı bucuk yıldır beyaz tenlıyım ama damarlarım belırgın degıldı anlattıgınz gıbı..
aksıne normalde de ıgne olurken falan damarımı bulamamstı doktorlar..neyse hapı bıraktıgım ılk ay yanı gecen aydı..gögsumde bahsettıgınız gııbı yesıl mavı örumcek agı gıbı damarlanmalar oldu..oldukca belırgındı ben de okudugum belırıtılere yormustum ama degımıs..sonra bıyerde okudum kı yumurtlama dönemıne denk gelen gunlerde oluyormus o belırgınlık ona da dıkkat ettım ama ondan da degıl..ıkı aydır vucudumda hıc göremedgım butun damarlar görunür oluverdı bırden..
yasmının yan etkılerı hakkında nadır de olsa damar tıkanıklıgı gecıyordu..bırakır bırakmaz doktorların hemsırelerın bulmakta zorlandıgı damarlarımın bu kadar barız kendını gösterır olması acıkcası cok ılgınc geldı bana..bunun damar tıkanıklıgı hapla ılgısı olablır mı acaba arkadaslar? var mı bu konuda bılgısı olan..

kızlar yuppiiii hamileyim ve o damarları gördüm göğüs uçlrından başlıyo.ya benim damarlarım çok belirgin ve kalın yeşildi ama bu damarla öle deil morsumu desem mavimi desem öle bişi ve ince damarlar.bide göğüs ucunda esmerleşmeler ve göğüs çevresindeki kahverenkli çerçevenin genişlemesi ve koyulaşmasıda çok önemli bende şimdi öle:CüvCüv:

Back