Göğüsten Koltuk Altına Vuran Ağrı

Biordanbiburdan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2024
1.426
1.284
Sol göğüsümde parmaklarımla kontrol edince ele gelen herhangi birşey yok. Ama göğüs altımdan koltuk altıma doğru gittiğimde inanılmaz bir acı var, nefesimi bile kesiyor hatta.. 2 gündür geçmedi. Sol tarafıma yatamıyorum, hatta kolumu kaldıramıyorum, eğilemiyorum..

Göğüs söz konusunda olunca endişelendim..
Ters yatmaktan, arabada cam açık gitmekten, regli günümün yaklaşması vs bunlar da etken olabilir diye düşünüyorum ama..
Görünürde de bi değişiklik veya şişlik morluk gözükmüyor.

Sizce biraz daha kendimi izlemeli miyim? Hemen doktora mı gitmeliyim?

Benimde aynı ağrı sızı vardı sağ ve sol kis çıktı ikisindede düzenli kontrole gel dedi korkulacak bir şey yok dedi çok ağrı sızı olursa arveles iç dedi
Bende eşimin işi dolayısıyla şehir dışındayım, burada ki hastaneler ve doktorlar hakkında hiç bilgim yok. Gün geçtikçe de acım artıyor. Kafama göre ilaç da kullanmak istemiyorum. Bilemedim ne yapacağımı 😫

Ben de kitle tespit etmedim ama aşırı koltukaltı agrısı ile gittim mayıs ayında iki memede de basit kistler cıktı,yıllık kontrole gideceğim düzenli olarak
Benim göğüsümden koltuk altıma doğru şiş bi damar var gibi, koltuk altım ve göğüsüm arasında da ceviz büyüklüğünde bişey geliyor elime.
Acaba damar damar üstüne mi geldi ne oldu bilmiyorum 🥹

Sol göğüsümde parmaklarımla kontrol edince ele gelen herhangi birşey yok. Ama göğüs altımdan koltuk altıma doğru gittiğimde inanılmaz bir acı var, nefesimi bile kesiyor hatta.. 2 gündür geçmedi. Sol tarafıma yatamıyorum, hatta kolumu kaldıramıyorum, eğilemiyorum..

Göğüs söz konusunda olunca endişelendim..
Ters yatmaktan, arabada cam açık gitmekten, regli günümün yaklaşması vs bunlar da etken olabilir diye düşünüyorum ama..
Görünürde de bi değişiklik veya şişlik morluk gözükmüyor.

Sizce biraz daha kendimi izlemeli miyim? Hemen doktora mı gitmeliyim?
Bence doktora gitmelisin

Bende eşimin işi dolayısıyla şehir dışındayım, burada ki hastaneler ve doktorlar hakkında hiç bilgim yok. Gün geçtikçe de acım artıyor. Kafama göre ilaç da kullanmak istemiyorum. Bilemedim ne yapacağımı 😫
Bir genel cerrahiye git büyük ihtimalle USG isticek ama korkulacak bir şey olduğunu zannetmiyorum

Aynı ağrı bende de var 14 Aralık da USG ile bakılacak henüz bişi diyemiyorum oyuzden
Aynı ağri bende de var usg de birşey çıkmadı kadin doğuma yonlerdirildim hormonlara bakıldı birşey çıkmadı şikayetim devam ediyor ama rahatsızlik şundan kaynaklıdir doyemediler

X