Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Büyük ihtimalle prolaktin hormonu yüksektir, doktora gitmelisiniz kan tahlili yapar sonuca göre de ilaç verir ama aksatmayınmerhaba. 1 buçuk aya yakındır adet olamıyorum sökülemiyorum bir türlü 1 haftadır göğüsümu sıkınca şeffaf su gibi bişey akiyo prolaktin hormonu yüksekliği diye okudum ergenliktede olabilirmi böyle şeyler doktarami gitmem lazım yardımcı olur musunuzz.
Büyük ihtimalle prolaktin hormonu yüksektir, doktora gitmelisiniz kan tahlili yapar sonuca göre de ilaç verir ama aksatma
16 yaşındayım normalmi acaba prolaktin yüksekliğiBüyük ihtimalle prolaktin hormonu yüksektir, doktora gitmelisiniz kan tahlili yapar sonuca göre de ilaç verir ama aksatma
Benim birkaç ay prolaktin'im düşmedi, doktor dostinex adında bir ilaç veriyor ikiye bölüyorsun haftada 2 içiyorsun ilk gittiğimde ilacı kullandım düştü ikinci gittiğimde tekrardan yükselmişti doktorum ağrı kesici bile yükseltir stres çok etkiler stres yapma kendiliğinden düşecek dedi ve yolladı Bir sonraki ay gittiğimde gerçekten düşmüştü. Yani çok endişelenecek bir durum değil ama yaşın da küçük, benim Kendi hatamdan dolayı çok yükselmişti senin doktora gitmen daha iyi olur16 yaşındayım normalmi acaba prolaktin yüksekligi
Ben normalde hormon testinde öğrenmiştim yüksek olduğunu herhangi bir belirtisi yoktu16 yaşındayım normalmi acaba prolaktin yüksekliği
evet yaşımda küçük göğüsümden sıvı gelince korktum biraz doktara gitmeyede çekiniyorum birazcıkBenim birkaç ay prolaktin'im düşmedi, doktor dostinex adında bir ilaç veriyor ikiye bölüyorsun haftada 2 içiyorsun ilk gittiğimde ilacı kullandım düştü ikinci gittiğimde tekrardan yükselmişti doktorum ağrı kesici bile yükseltir stres çok etkiler stres yapma kendiliğinden düşecek dedi ve yolladı Bir sonraki ay gittiğimde gerçekten düşmüştü. Yani çok endişelenecek bir durum değil ama yaşın da küçük, benim Kendi hatamdan dolayı çok yükselmişti senin doktora gitmen daha iyi olur
o bir kaç ayda regl oldunuzmuBenim birkaç ay prolaktin'im düşmedi, doktor dostinex adında bir ilaç veriyor ikiye bölüyorsun haftada 2 içiyorsun ilk gittiğimde ilacı kullandım düştü ikinci gittiğimde tekrardan yükselmişti doktorum ağrı kesici bile yükseltir stres çok etkiler stres yapma kendiliğinden düşecek dedi ve yolladı Bir sonraki ay gittiğimde gerçekten düşmüştü. Yani çok endişelenecek bir durum değil ama yaşın da küçük, benim Kendi hatamdan dolayı çok yükselmişti senin doktora gitmen daha iyi olur
Evet ben oluyordum ama stresten de gecikmiş olabilirsin hava değişimide etkilero bir kaç ayda regl oldunuzmu
Hiç korkma endişelenme, sağlık bu kötü bir şey vardır diye canını sıkma ama kesin doktora git benceevet yaşımda küçük göğüsümden sıvı gelince korktum biraz doktara gitmeyede çekiniyorum birazcık
gidicem mutlaka teşekürlerrHiç korkma endişelenme, sağlık bu kötü bir şey vardır diye canını sıkma ama kesin doktora git bence
Rica ederim ne demekgidicem mutlaka teşekürlerr