- 9 Ocak 2023
- 386
- 79
- 23
- 22
- Konu Sahibi IntheStarss
Bu aralar reflüm var fazla nefes verirken göğsümde yanma boğazımda yakıcı bi gaz oluşuyor bu reflüyle mi alakalı göğsümün ortasında biraz da ağrı oluşuyor korkuyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu aralar reflüm var fazla nefes verirken göğsümde yanma boğazımda yakıcı bi gaz oluşuyor bu reflüyle mi alakalı göğsümün ortasında biraz da ağrı oluşuyor korkuyorum
Kalpte bir şey çıkmadı ama canım yanıyor resmenDoktor? Hastane?
reflü ile alakalı, eğer korkunuz varsa acile gidin EKG çekip bakarlarBu aralar reflüm var fazla nefes verirken göğsümde yanma boğazımda yakıcı bi gaz oluşuyor bu reflüyle mi alakalı göğsümün ortasında biraz da ağrı oluşuyor korkuyorum
canınızın yanması illa ciddi bir sorun olduğunu göstermiyor,Kalpte bir şey çıkmadı ama canım yanıyor resmen
Bugün çektirdim ekg sinüs aritmisi çıktı holter takılacak ama doktor ciddi bir şey yok diyo nefes alırken yakıcı his geçtiği için kalbe bağlamamaya çalışıyorumreflü ile alakalı, eğer korkunuz varsa acile gidin EKG çekip bakarlar
ama troponinde bakarlar muhtemelen yani bir kaç saat orada beklersiniz .
ama kalbinizde bir sorun varsa o 'bu aralar ' olmaz daha anlık ve hızlı gelişir.
'bu aralar ' ise refludur.
Haklısınıızz ama panik biriyim yanma hissi de korkutucucanınızın yanması illa ciddi bir sorun olduğunu göstermiyor,
elimde olsa bunu biboardlara yazar tüm il/ilçelere asarım.
o dediğiniz şey ciddi bir yanma yapmaz zaten , onunla alakasi yok ,Bugün çektirdim ekg sinüs aritmisi çıktı holter takılacak ama doktor ciddi bir şey yok diyo nefes alırken yakıcı his geçtiği için kalbe bağlamamaya çalışıyorum
ülkede panik olmayan yok o yüzden yılda acile 150 milyon civarı başvuru yapılıyorHaklısınıızz ama panik biriyim yanma hissi de korkutucu
Djlddkdl çok dolmuş gibisin. Sağlıkçı mısınnülkede panik olmayan yok o yüzden yılda acile 150 milyon civarı başvuru yapılıyor
evet hekimim ve tüm hastalar sizin gibi asla ikna olmuyorlar,Djlddkdl çok dolmuş gibisin. Sağlıkçı mısınn
Ben de tıp okuyorum aslında djsldmdl ama ülkenin yarısının psikolojisi bozuk herkes çok gerginevet hekimim ve tüm hastalar sizin gibi asla ikna olmuyorlar,
herkes her zaman çok önemli bir sorunu olduğuna inanıyor
yani tıp okuyup buraya sağlık sorunlarınızı başlık olarak soruyorsanız size diyecek pek bir şey yok.Ben de tıp okuyorum aslında djsldmdl ama ülkenin yarısının psikolojisi bozuk herkes çok gergin