• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gögüste morarma... yardımcı olurmusunuz???

kahretsin. kanser teşhisi kondu . daha 30 yaşımdayım ilk bebeğim.ilk anneliğim
bebeğim henüz yaş demedi... bebeğim bensiz ne yapar korkusu sardı.

bugün oğlumunda muyanesi vardı inmemiş testisi vardı doktor artık inmez dedi kesin ameliyat olması lazım dedi şimdi onu düşünüyorum . daha minicik narkoz alıcak onu benden alıp gidecekler ilk defa ben olmadan bi yere gidecek.....

çok üzüldüm ... İnşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşursun. Allah seni bebeğine bağışlasın ...
benim yaşım küçük ama bende daha önce süpe etmiştim.sonra ben istemeden doktorun biri ultrason vermişti de sonuç temiz çıkınca rahatladım .

bugün oğlumunda muyanesi vardı inmemiş testisi vardı doktor artık inmez dedi kesin ameliyat olması lazım dedi şimdi onu düşünüyorum . daha minicik narkoz alıcak onu benden alıp gidecekler ilk defa ben olmadan bi yere gidecek.....

geçmiş olsun üzgünüm sen biyopsimi yaptırdın allah yardımcın olsun üzülme oğlununki ise küçük bir ameliyattır dertlenme herşey güzel olacak

Geçmiş olsun, sakın canınızı sıkmayın.Bebeğinizle upuzuuun bi ömür vardır inşallah daha önünüzde.Doktordan evresini falan da öğrenip gelip internete bakıp o moral bozucu sağ kalım sürelerini filan da hiç karıştırmayın derim.Benim anneme de geçen sene 4.evre meme ca teşhisi kondu.Karaciğere de metastaz yapmıştı.Kemoterapi aldı, ameliyatını oldu, aldılar göğsünü ve şu an koruyucu tedavi almaya devam ediyor, durumu da iyi. Malesef artık çok yaygın bir hastalık oldu ama çok iyi ilaçları da var.Hiç korkmayın.

sonuç ne oldu ameliyat mı oldunuz hiçbirşey yazmadınız bu konuda benim ailemdede var ve ben bu konuda çok duyarlıyım hassasım inşallah iyisinizdir allaha emanet olun

çok üzüldüm geçmiş olsun canım allah şifalar versin allah yavruna bağişlasın oğlunuda kafana takma çok zor bir ameliyat değil benim yeğenimde oldu inş ikinizde en yakın zamanda sağlığınıza kavuşursunuz hayırlı haberlerini bekliyoruz

Siz burda neler yazmışsınız inanamıyorum ameliyat oldunuzmu ayyyy canım benim üzülmeyin sakın artık korkulmuyor bu hastalıktan ya bebeğin ah paşam o hemen iyileşir inşallah kötü oldum bak şimdi