Umarim kotu birsey yoktur.
Regli donemlerinde bu tarz seyler hissedilebilir sanirsam, elimizle kendi kendimize yaptigimiz gogus taramasinda, regli doneminde yapilmamasini soylerler.Morarmada oluyor yazmissiniz ama, bence bir dahaki ayi beklemeden doktora gidin.Hem iciniz rahat eder, hemde bir sorun varsa vakit kaybetmemis olursunuz.
merhabalar,
yaşım 30
11 aylık bir bebeğim var. emziremedim emzirsemde çok azoldu ve bitti.
doğumdan sonra gögüslerim hızla büyüdü
gecen hafta regloldum gögüslerime dokunurken 2 gögsümdede 3 cm büyüklüğünde bir parça ile karşılaştım önceleri konduramadım damar süt kanalı vs diye düşündüm. ama aklıma takılmıştı şimdi yine baktım var. gögüslerimde morarma oluyordu gögüslerim çok büyüdüğü için bundan diye düşünüyordum.
biraz önce netten araştırma yaptımm gögüs kanseri belirtileri arasında var.
beni aydınlatırmısnız doktora gitmekiçin diğer regl dönemimi beklemelimiyim emin olduktan sonramı gitsem.
göğsünüzdeki parça ile morluklar tam olarak hangi bölgede görülmekte?
yazdığınız için tşkler,
sertlikleri gögsümün üst bölgesinde hissettim.
morarmalar ise meme basınından başlayıp üste ve alt kısma doğru yayılıyor.
sizce ne olabilir. hafta sonu genel cerrahiden randevu aldım inş hayırlısı.....
gügüslerimde büyüme oldu demişsiniz daha önce kaç bedendi şuan kaç beden ? fark büyükmü? dediğniz gibi bu belirti meme kanseri belirtilerindendir mamografi çekilmesinde fayda olacaktır...anladığım kadarıyla morluk memenin bölge bölge geneline yayılmıs duurmda.? görmeden net yorum yapmak zor.
Benimde başıma böyle bişey gelmişti emzirikende morarmış gibi elleyincede ağrı oluyordu halk arasında süt çekti derler sanırım canın bişey isterse göğsün şişer .sonra indi ama bayağı ağrı ve morla kızarıklık arası bir renk oldu çok korkmuştum ama o gögsümden süt vermedim bebeğime şişti sağmıştım sürekli indi bilmiyorum seninkide böyle bişey olabilir belki aklına hemen kötü bişey getirme derim geçmişolsun hayırlsıyla büyüt bebeğini...
gögüslerim önnceden 80 b idi şuan 110 bedeb kullanıyorum...
morarmalar memenin geneline yayılıyor fakat geçip tekrar oluyor. ama hiç tamamiyle geçmiyor.
gerçekten çok üzgünüm eğer böyle bir teşhis konnulursa ne yaparım bilmiyorum.
a,ilemde hiç meme kanseri yok.
ai
göğüste büyüme oranı çok fazla bir an önce bir uzmana görünmekte fayda var ben en fazla 1 beden büyüme olmustur diye düşünmüştüm..
gögüslerim bedenıme göre buyuktu fakar dı-oğumdan sınra dahada cok buyudu bi plastik cerrahla görüşmmüştüm estetik için yaza ertelemiştim.
genel cerrahamı kadın doğum uzmanınamı gitemeliyim acaba
öncelikle kadın doğum uzmanına görünün ayrıca meme başından sıvı gelmesi meme başının içe çökmesi gibi belirtilerde varmı.80 beden kulanırkenki kilo ile şimdiki kulonuz arasında fark nedir?
15 kilo fazlam var, önceleri kiloya bağlıyordum taki kitleyi hissedip ufak bir araştırma yapana kadar.morarmalar da kafama takıldı.
cumartesi bir kadın doğum uzmanına görünğcem.
bir sorum daha olucak 11 ay önce doğum yaptım, 2 ay lkadar süt verebildim az önce sağ gögsümü sıktığımda süt( ya da onun gibi bir şey) geldi sadece 1 2 damla kadar buda normalmidir.
yardımlarınız için tesekkür ederim
....
sıkınca fışkırarka geliyosa yada kendiliğinden akıyosa tedavi gerekir emzirme döneminde olduğunuz için süt gelmesi normal fakat sıvının içeriğini bilmek gerekiyor. kafanıza takılan acil sorular olursa anithos_@hotmail.com elimden geldğince yönlendiririm ciddiye alınması gereken bir konu unutmayın.
oğlum 3,5 yaşında.2 yaşına kadar emzirdim.Ama hala sıkınca 1 damla süt geliyor.Ben normal diye biliyorum...
doktora gorundukten sonra buraya yaz smile.Insallah muhim bisey degildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?