Göğüste kitle

VeNi

VNM
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2017
1.626
3.644
53
Merhaba kızlar ben geçen yıl baharda göğüsümde ki 17×20 mm lik bi kitle yüzünden tedavi gördüm 6 aylık bu süreçte kullandıgım ilaçlar sayesinde iyleştim şimdi 5 aylık hamileyim ve yine göğsümde aynı noktada agrı ve yanmalar hissediyorum acaba kitle tekrar oluşmaya mı başlıyor şimdi doktora gitsemde hamilelik yüzünden hiç bi ilaç kullanamam sizce tekrarlamış olabilir mi çok korkuyorum

Canım hamilelikte 5. Ayda göğüslerde süt damarları açıldığı için ağrı ve sızlama olur sonrasında 6-7 aylarda sıvı akmaya başlar agrin hafifler belki de hamileliktendir kötüye yorumlama hemen canını sıkma istersen bir muaine ol Hamilelikte herşeyi kafaya çok takariz hiç değilse neden olduğunu öğrenirsin inşallah bir sıkıntın yoktur sağlıkla alırsın kucağına da bebişini

Inşallah dedigin gibidir cnm ama bu bildigin sadece belirli bir noktada yanma ve bu yer daha önce kitle oluşan yerle aynı

Inşallah dedigin gibidir cnm ama bu bildigin sadece belirli bir noktada yanma ve bu yer daha önce kitle oluşan yerle aynı
Canım inşallah düşündüğün gibi değildir inşallah rabbim yüzüne baksın

Merhaba dogumunuzu yapmussinizdir muhakkak.bendede gögüs kisti var.Nasil bir tedavi yapildi simdi nasilsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…