• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

göğüste kararma

ataman_28

Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2014
12
0
6
34
Giresun
arkadaşlar göğüs ucumun tamamı değil ama bir kısmında karartı oluştu reglime 3 gün var hamilelik belirtisi olablir mi başka durumlarda da kararır mı tecrübeliler yanıtlasın lütfennnnnnnnnnnnnnn

bir de genelde kaç gün önce olur reglden bende 4-5 gün önce oldu bat 17 mart inşallah oluuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49: böyle olurum herkes de olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

yoğun akıntı oldu göğüslerde şişme var ama o regl döneminde de oluyor bugün bir test yaptım ama çıkmadı o daha erken galiba çok sık değil ama bel ağrısı vuruyor anlık

arkadaşlar göğüs ucumun tamamı değil ama bir kısmında karartı oluştu reglime 3 gün var hamilelik belirtisi olablir mi başka durumlarda da kararır mı tecrübeliler yanıtlasın lütfennnnnnnnnnnnnnn

gebelikte gögsün koyu renkli kısmı koyulaşıyor.

İllaki kişiden kisiye fark eder diye dusunuyorum... ben 9. Haftadayim ama koyuluk yok hic

gebelikte gögsün koyu renkli kısmı koyulaşıyor.

cnm adet dönemlerinde kısa bir süre bendede koyulaşma oluyo biraz bekle koyulaşma dağılır tamamını kapsarsa gebeliktir mutlaka bu arada herkeste koyulaşma olmaz koyuluk olanlar genelde erkek bebek diye biliyorum

cnm adet dönemlerinde kısa bir süre bendede koyulaşma oluyo biraz bekle koyulaşma dağılır tamamını kapsarsa gebeliktir mutlaka bu arada herkeste koyulaşma olmaz koyuluk olanlar genelde erkek bebek diye biliyorum

Eger oyle bir genelleme varsa ben onu yiktim :1: cunku hamileyom koyulasma var vede minik bi prenses bekliyorum:15::15::16:

Back