S seritz Guru Kayıtlı Üye 10 Mayıs 2014 22 10 6 Ocak 2018 Konu Sahibi seritz #1 Arkadaşlar merhaba , göğsümde çatlaklar var ve meme büyütme estetiği olmak istiyorum yaptırdığımda çatlaklarım belirginleşir mi bu konuyla ilgili deneyimi olan varsa lütfen yardımcı olsun .
Arkadaşlar merhaba , göğsümde çatlaklar var ve meme büyütme estetiği olmak istiyorum yaptırdığımda çatlaklarım belirginleşir mi bu konuyla ilgili deneyimi olan varsa lütfen yardımcı olsun .
jurjum Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Ocak 2018 294 85 26 Ocak 2018 Konu Sahibi seritz #2 meme gergin olunca biraz açılma yapıyor ama çatlak izleriniz kesileceği alan altındaysa zaten gidecek
meme gergin olunca biraz açılma yapıyor ama çatlak izleriniz kesileceği alan altındaysa zaten gidecek
meliSSAnil Cok sukur bin sukur Kayıtlı Üye 17 Nisan 2009 2.274 1.644 26 Ocak 2018 Konu Sahibi seritz #3 Bende de catlaklar vardi vé ust kisimdaydi.Protez konulunca daha gergin oldugu icin catlaklarda belirsizlesti.
Bende de catlaklar vardi vé ust kisimdaydi.Protez konulunca daha gergin oldugu icin catlaklarda belirsizlesti.
jurjum Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Ocak 2018 294 85 26 Ocak 2018 Konu Sahibi seritz #4 şuan bantlarım var ama çizgiler bende kabarık ve açılmış duruyor o kadar gergin ki yeni çaylak olmasından korkuyorum
şuan bantlarım var ama çizgiler bende kabarık ve açılmış duruyor o kadar gergin ki yeni çaylak olmasından korkuyorum