- Konu Sahibi tarcin_kokusu
-
sen neyle büyüttün canım?
canım bende rezene cok işe yaradı,, ama küç kullandım, bebe yagıyla masaj yaptım. Suna dumankayanın serbetcıotu melekotu cementohumuyle yapılan cayından içtim gunde 1 bardak bu caydan,, bi bardak rezene ve sabahları 2tatlı kasıgı küç,, haftada 1 masaj
istedigim boyuttalar suan ama dahada büyütebilirim toplam 2 ay oluyo kullanalı 2hafta ara vermiştim gerileme olmadı aksıne buyumesı devam ettı darısı hepınızın basınaa
kaç cm fark etti bunlarla canım..
tek bir çözüm var arkadaslar....ESTETİK .ESTETİK .ESTETİK...4000TL bişi diil yaptırın gitsin. ömür boyu dolgun gögüsler sizin olsun..aktarlarla maktarlarla ugrasmaya degmezz...
canım bende rezene cok işe yaradı,, ama küç kullandım, bebe yagıyla masaj yaptım. Suna dumankayanın serbetcıotu melekotu cementohumuyle yapılan cayından içtim gunde 1 bardak bu caydan,, bi bardak rezene ve sabahları 2tatlı kasıgı küç,, haftada 1 masaj
istedigim boyuttalar suan ama dahada büyütebilirim toplam 2 ay oluyo kullanalı 2hafta ara vermiştim gerileme olmadı aksıne buyumesı devam ettı darısı hepınızın basınaa
edacım lütfen cevap yazar mısın canım rezene çayını aktarlardan toz halindemi yoksa marketlerden poşet çay olarak mı kullanalım ? Canım birde serbetcıotu melekotu cementohumuyle yapılan cayını nerden bulabiliriz ?? küç kullandım diyosunya o ne ??? lütfen ail cvp yazar mısın nışanıma bi kç varelbisemi daha güzel taşımak istiyorumm ( küç nee
arkadaşlar bence moralinizi hiç bozmayın tabiki böyle yazılar yazıcaklar yoksa kimler 5-6 milyar verip estetik yaptırıcak bu adamlar nasıl para kazanıcakherkes doğal yollara baş vursa estetikçiler mahvolur o yüzden illaki bi spekülasyon yaratılcak yani şuda var tabiki bu doğal yollarla çok aşırı büyüyklükte ölçülere kavuşamayız ama bir iki beden büyütüp dolgunlaştırabilirz en azından yabancı madde değil kendi göğsümüz olur saygılar..
Kızlar benimde sağ gögüsüm ile sol gögüsümden daha küçük .Çok çok bariz bir fark yok ,çok çok az bu dediğim esşitsizlik ama canımı sıkmaya yetiyor =( sizce ne yapmam lazım ?
Bende aynen snn yazdıgını yazdım cnm önceki sayfada cunku buyuyen goguslerın acıklamasını yapmıyorlar büyümez diyip geciyo doktorlar. ayrıca dogal bitki cayları gunde 2 bardak gayet normal hiç bi zararı olcagnı dusunmuyorm kanser riski filan:))
Kızlar benimde sağ gögüsüm ile sol gögüsümden daha küçük .Çok çok bariz bir fark yok ,çok çok az bu dediğim esşitsizlik ama canımı sıkmaya yetiyor =( sizce ne yapmam lazım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?