göğüslerininiz ikisi de aynı boyda mı?d.sonrası?

papatyasevilir

Canım kendim♥️
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2013
1.520
437
önceden de çok eşit değildi büyüklükleri ama doğum sonrası sağ göğsüm ile sol göğsümün büyklükleri çok bariz farklı..doğumdan sonra ilk 3 ay büyüklerdi ama sonradan sol göğsüm sağa göre çok düşük. biri taşarken biri ufacık..sağı daha çok emziriyorum ama solu da bırakmıyoruz..
bunu yaşayanınız var mı?

Yoo ikisi de gayet esit
Emzirirken biri daha verimliydi evet ama oyle bariz ebat farki yoktu, simdi de yok

Kardeşimin eşinde aynı sorun var dışardan bakınca bariz belli biri 80 diğeri 90 otururken istemsiz bakıyorum bunlar niye farklı dye

O kadar büyükler ki sütyenin içine tıkıştırıyorum. Sağda süt daha çok,sol sönük gibi.

Bnm dogumdan once de oyleydi, sonra da oyle. Ne hikmetse kucuk olani daha cok sut veriyor

Benimde sağdaki biraz büyük duruyor

Bendede ayni durum cok belli olmuyor önceden yokdu emzirmekden oldu bende. Bakalim emzirmeyi yeni biraktim ilerde nasil olacak

Eşit değil hafif büyük biri. Gayet normal bir şey. Araştırmıştım farkedince...

Benim de öyle , sağ soldan büyük , çocuklarımda emzirirken sağı daha çok tercih etti

benım ılk kızım hep solu emdı yanı daha cok ..ılk o gogsumu vermıstım .. barız fark vardı ıkı arasında
ıkıncı kızım da hemen sagı verdım o da cogunlukla sagı emdı :)

kendımce bı yol buldum esıtledım ama

gögüsler artık bi cacık olmaz:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…