kızlar yazılarımla karşılaşanlar bilir ki bende göğülerimi büyütmek istiyordum,
keşke olsaydı şu bitki gogus büyütür,şu bitki bel inceltir,şu bitki popo küçltür,şu bitki kaşları kaldırır göz büyütür burun kaldırır küçültür diye..
Kesin sonuc operasyon oluyor.hormonlarla oynamanın çok yanlış oldugunu düşünüyorum artık.
Aktardan aldıgım bir karışımı kullandım,sürekli yazılanları takip ettim(kimi zaman denedim,öyl yapsam böyle yapsam diye yorumlar yazdım) işe yaradıgını zannettim ve 2 hafta önce göğüsümde dokunulmayacak bir agrı oluştu kistten şüpheleniyordum!2 hafta once 1 hafta boyunca gögüslerim anlatılmayacak ve ergenlikte,hastalık öncesinde bile ağrımadıgı kadar değişik bi agrı oldu.Tam olarak neydi bilmiyorum büyüme olmadığı kesindi o ağrı zamanında ama kist yada başka birşey olmasından cok korktum hatta geceleri uykum kaçtı sürekli kist kontrolu yapmaya basladım kendi kendime:))
az önce yine forumda verilmiş olan videoyu izledim doktor
göğüs büyütme hakkında konuşuyor 'gogusleri operasyon dışında hiçbirsyle buyutmek mumkun degildir aksine kist olusumu saglarsınız' diyordu tabi bu kısa ve öz ana fikir:)...
neyse şimdi hiçbişey yapmıyorum sadece masaj yapıyorum duş sırasında..belki 3 4 cm büyüme var ama inanın hiçbişey saglıktan onemli degil kafaya taktıkça daha küçük görünüyordu gözüme
göğüslerim küçük bana bir çare düşüncesi vardı hep kafamda
ama şuan çok iyi hissediyorum allah korusun hastalıkla hepside kaybedilebilirdi ki günümüzde göğüs kanseri riski oldukça yaygın!
belki kendimle bir barışıklık oldu ve bu yuzden göğüslerimi seviyorum,gözüme büyük gözüküyorlar artık:).
heee tabi birde haplar kremler var;birisi deseki gögüslere su cok iyi geliyomuş sürekli suya tutarız 1 hafta sonra psikolojik olarak büyümüş olduguna inanırız.(evet bende ilk bitkileri kullandıgımda büyüyormuş hakikaten diyordum)hayır ben belki 3 belki 4 cmlik olan büyümeyi masaja baglıyorum artık sadece masaj.östrojen geçici artış saglar(geçici meme büyüme)ama kalıcı hastalık bırakabilir!.
sizlerde duşta masajı deneyin.