Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merwecim hiç korkmaa hiç bişey olmicakk hemencecik geçip gidioo :):)
larosw canim cok tsk ederim güzel dualarin icin..
dry01 canim sanada cok tsk ederim ins. dedigin gibi olur.. cok korkuyorum 1 hafta kaldi mafoldumben
neredeyse vaz gecmek üzereyim ama randevumu aldim geri dönmicem acisindan cok korkuyorum.. darisi basina larosv arkadasimbayanssulusmile
ama emin ol silikonlarin hic bi yan etkisi yok cnm.. ilk günlerde cektigin acilar haric ki bandajlar cikincada o güzel memisleri görünce hepsi geciodur eminimopuyorumnanaktan
larosw ögrendim cnm dr un ismini biras gec oldu ama kusura bakma sabri acartürk balcalıda profmus arkadasım cok memnun oldugunu sölüo 1ay fln oldu onun kas altı damla yapmış kendi önerisini sölemiş tercihi arkadasıma bırakmış bi görüş istersen iigeceler öptüm
cnm senın ne kadar ki boyutu ?
hem bebişin olmuş anladıgm kadarıyla.bebek olunca buyumedıler mi hiç bilmiyorumkismile
o patlama olayı zaten hikaye. yaptığın şeye göre yani, kafası patlayanlar da var o kadar sert darbede dayanacağını sanmıyorum ama biri omuz atınca da patlamaz
emzirme durumunda da çıkartmana gerek yok, süt kanallarının uçları hamilelikte geliştiğinden ve protez yüzeyin altında olduğundan emzirmeyi etkilemiyor. ama kimi hamilelikte aşırı göğüs büyümesioluyor, belki bu rahatsız edebilir göğüslerden çocuğu koymaya yer kalmadı diye
ben de çok araştırdım düşünüyorum ameliyat olmayı. harici ilaç kullanımlarıyla göğüs büyütmeyi denemedim ama biliyorum ki işe yaramıyor. geçici olarak şişirip bir süre sonra eskiye çeviriyor. zaten kalıcı olarak işe yaraması tehlikeli,kanser belirtisi bile sayılabilir.
acı çekmeden güzelleşilmiyor kızlar, bıyıklarımızı niye traş etmeyip acılı yöntemlerle aldığımız küçük bir örnektir mesela
güzel olmak kolay değil hı.. bencede mafoldumben
hergün göbeğimi toplamak için egzersiz yapıyorum kilo vermek için aç kalıyorum
kuaföre gidiyorum tüm günümü orda geçiriyorum
zor ya :1no2:
erkek olmak varmış -tatlicadiarzu-
verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim