Göğüslerin acımamasıda bir belirti olabilir mi

bilge_nmbs

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2017
680
248
Normalde adete bir hafta kala göğüslerim o kadar acımaya başlar ki dokunamam üstüne yatamam. Şu an adetime 3 gün kaldı ama asla acımıyolar. Tam yumurtlama günü ilişki oldu. Ama dün test yaptım negatif çıktı. Göğüslerimde belirgin bir dolgunluk var. Acıması belirtidir aslında ama normalde acıyıp şimdi acımaması bi değişik geldi

Normalde adete bir hafta kala göğüslerim o kadar acımaya başlar ki dokunamam üstüne yatamam. Şu an adetime 3 gün kaldı ama asla acımıyolar. Tam yumurtlama günü ilişki oldu. Ama dün test yaptım negatif çıktı. Göğüslerimde belirgin bir dolgunluk var. Acıması belirtidir aslında ama normalde acıyıp şimdi acımaması bi değişik geldi
Yakın zamanda test yaptır bendede göğüs hassasiyeti basladi son 4,5 gundur var yarin test alıp yapacağim hayirlisi olsun

Benimde göğüs ağrım var bide kadıkta ara sıra iğne batması oluyır sanki ama daha test günüme 10 gün var :/ 3 kasım pik görmüştüm

Benimde acımamıstı hamile olacağımı düşünmüyordum bu yüzden diğer düşük yaptığım iki gebelikte ağrı çok olmuştu çünkü hiç ihtimal vermiyordum ama hamile olduğumu öğrendim göğüs ağrısıda regl gecikmeksinden sonra başladı ve yavaş yavaş arttı ağrısı

X