Göğüslerimde küçülme olur mu peki doktor yağsız yersen küçülmeler olur dedi ama80 dediğiniz sırt ölçüsü, c dediğiniz göğüs boyutu. Kilo verirseniz sırtınız da incelirse tekrar 75c giyebilirsiniz.
Doktor kim ki ?Göğüslerimde küçülme olur mu peki doktor yağsız yersen küçülmeler olur dedi ama
Az cok etkiliyor. Hizli kilo alip, verme sonrasi meme deforme olabiliyor. Deforme olan memenin ici bosalir ve catlak olusur. Deri kalsada ici bosaldigi icin kucuk ve sarkik dururDoktor kim ki ?
Doktor dediyse kuculmez
Göğüste yağ dokusumu olurmuş.
Hihh
Valla 10 kilo verdim göğüslerim yok oldu. Kilo verince göğüslerin de küçülür. Keşke bana versen yarısını benim de hiç yok
Evet yağ azalma olursa göğüs küçülür dedi yağda var göğüsteDoktor kim ki ?
Doktor dediyse kuculmez
Hihh
Evet biraz sırtımı ağrıyıyorSarkik degilse guzel bence..Sirta agirlik mi yapiyor, gunluk hayatta zorluk cektiriyorsa ameliyat ile küçültmeden baska care yok
Ne kadar güzel yazmışsınız meme yazmaktan utanan bir milletizMeme ölçünüz çok büyük değil aslında siz kilo aldığınız için sırt ölçünüz büyümüş c cup meme ölçüsü 80 ise sırt ölçüsüdür. Kilo verdiğiniz takdirde meme ölçünüzde küçülme olacaktır. Bu küçülme o bölgede ne kadar yağ dokusu olduğuna göre değişir. Yalnız kilo verirken meme bölgesini çalıştıran hareketlerde yaparsanız kas dokusunu artırırsınız memeleriniz sarkmaz.
Bu arada göğüs değil memedir onun doğrusu, kadınlar olarak bu kelimeyi kullanmaktan çekinmemeliyiz.
Tiye almıyorsanız memenin neredeyse yarısı yağ.Doktor kim ki ?
Doktor dediyse kuculmez
Hihh
75 ten 80 e geçtiysen kilo almışsın zaten göğüslerin C de kalmış. Kilo ver iner. Evlenince de işi bırakmayın ekonomik özgürlüğünüzü bir adama teslim etmeyinMerhaba
Yaşım 26. Yaklaşık 9 aydır evliyim, ama göğüslerim evlenmeden öncede büyüktü. 75c desteksiz takıyorum, geçenlerde pentide ölçtürdüm 80c dedipentinin toparlayacı sütyenlerini kullanıyorum ama bi türlü küçülmüyorlar. Yaz gelince bu durum beni kötü etkiliyor hiç bişeyi yakıştıramıyorum kendime ve evlendikten sonrada işi bıraktığım için +10-12 kilo aldım, napıcağımı bilemedim. Spor yapsam göğüslerim küçülür mü yardımcı olacak birileriii var mııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?