• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüslerimin çevresinde neden kahverengi şeylerden yok?

Noemie

Pyenses
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2010
25
0
36
Adana
18 yaşındayım. Yanlış sütyen kullanımından mı bilmiyorum ama göğüslerim aşağıya doğru, sarkık gibi. Ve arkadaşlarımın göğüs uçları var, göğüslerinin kenarlarıda kahverengi. Benim göğüs ucum yok derecede küçük ve kenarları kahverengi değil. Bazıları beyaz tenli olduğumdan dolayı olduğunu söylüyor. Korkuyorum ileride çocuğum olduğunda süt verememekten. Off nefret ediyorum göğüslerimden. Sizce ne yapmalıyım, sağlıki bir hastalığım mı var acaba?

açık tenliysen gögüs ucu rengininde acık olması çok normal hatta öyle olması gerekiyor benimde gögüs uçlarım ufacık yok denecek kadar ama ben biliyorumki bir çocuğum olduğunda ve emzirmeye başladığımda gögüs uçlarım büyüyecek.
bence gereksiz şeyleri kafaya takıyorsun tatlım.

İnşallah boş yere takıyorumdur ciddi bir şey değildir. Doktora gitmeyi düşünüyorum.

dert edilcek bişey değil evlilerin bile göğüs uçları çıkmıyor sadece doğum yapınca çıkıyor o yüzden telaşlanmaya gerek yok.ben de çok beyazım o yüzden yok denecek kadar azdır.a.s

bu çok doğal bişi canım doktorluk bi durumun yok yaş ilerledikçe oluşan bişi bu uç ve koyu renk....

Back