Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüslerimi evde nasıl büyüteceğim ben??

Tarcinkiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2022
10
4
1
26
Merhaba arkadaşlar burada yeniyim. Bende küçük goguslerden muzdaribim. Bir kızım var ve 45 kilo civariyim. Kızım memeyi bırakalı 1 ay falan oluyor. Süt çekildikten sonra göğüslerim yok oldu resmen. Sütyen giyiyorum bomboş. O kadar zayıfladım ki kendime bakasim gelmiyor aynada. Hem göğüslerimi hem kalçamı büyütmek istiyorum nolursunuz yardım edin noluur

Karpuz yata yata büyür, biraz da solucan gübresi, cok iyi besliyormuş:) Silikon diye bişey var, bir düşün istersen, evde nasıl olacak o iş...

Evde derken doğal yollarla yani. Ameliyat olmadan. Evde neler kullanarak buyutebilirim onu soruyorum. Anlamak çok da zor olmamalı halbuki
Pinterestte meme - kalça dikleştirici egzersizler var ama büyütme işini bilmiyorum

Sabah akşam uyu yavrum büyü diye ninni söyle sürekli büyü büyü de belki büyür

Saracoglunun tarifi vardı diye hatırlıyorum evde doğal büyümenin

Çok zayıf oldugun içinde olabilir arı sütü kullanmanı tavsiye ederim kilo almak için

Evde derken doğal yollarla yani. Ameliyat olmadan. Evde neler kullanarak buyutebilirim onu soruyorum. Anlamak çok da zor olmamalı halbuki
Kilo alabilseniz büyür.Ayrica bence küçük göğüs güzel birsey istedigini giyiyorsun.Bende goguslerimin buyuklugunden rahatsizim keşke 70 beden olsaydi diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…