Karpuz yata yata büyür, biraz da solucan gübresi, cok iyi besliyormuş:) Silikon diye bişey var, bir düşün istersen, evde nasıl olacak o iş...Merhaba arkadaşlar burada yeniyim. Bende küçük goguslerden muzdaribim. Bir kızım var ve 45 kilo civariyim. Kızım memeyi bırakalı 1 ay falan oluyor. Süt çekildikten sonra göğüslerim yok oldu resmen. Sütyen giyiyorum bomboş. O kadar zayıfladım ki kendime bakasim gelmiyor aynada. Hem göğüslerimi hem kalçamı büyütmek istiyorum nolursunuz yardım edin noluur
Evde derken doğal yollarla yani. Ameliyat olmadan. Evde neler kullanarak buyutebilirim onu soruyorum. Anlamak çok da zor olmamalı halbukiKarpuz yata yata büyür, biraz da solucan gübresi, cok iyi besliyormuş:) Silikon diye bişey var, bir düşün istersen, evde nasıl olacak o iş...
Zor degil canım, ama mantıksız geldi. Ya kilo alacaksınız, her tarafla beraber dolgunlasacak, ya da silikon.Evde derken doğal yollarla yani. Ameliyat olmadan. Evde neler kullanarak buyutebilirim onu soruyorum. Anlamak çok da zor olmamalı halbuki
benim kilerden vereyim :)Evde derken doğal yollarla yani. Ameliyat olmadan. Evde neler kullanarak buyutebilirim onu soruyorum. Anlamak çok da zor olmamalı halbuki
Kilo alınca oluyor mu? Bunu bilmiyordm mesela. Hiç kilo alıp verme durumum olmadı değişikliği fark edeyim. Cevabınız için teşekkür ederimZor degil canım, ama mantıksız geldi. Ya kilo alacaksınız, her tarafla beraber dolgunlasacak, ya da silikon.
TamamKilo alın
Azcik versenebenim kilerden vereyim :)
Pinterestte meme - kalça dikleştirici egzersizler var ama büyütme işini bilmiyorumEvde derken doğal yollarla yani. Ameliyat olmadan. Evde neler kullanarak buyutebilirim onu soruyorum. Anlamak çok da zor olmamalı halbuki
Yine de bı bakarım. TeşekkürlerPinterestte meme - kalça dikleştirici egzersizler var ama büyütme işini bilmiyorum
ay valla al şekerim 105 nedir ya?Azcik verseneçok değil
Sabah akşam uyu yavrum büyü diye ninni söyle sürekli büyü büyü de belki büyürMerhaba arkadaşlar burada yeniyim. Bende küçük goguslerden muzdaribim. Bir kızım var ve 45 kilo civariyim. Kızım memeyi bırakalı 1 ay falan oluyor. Süt çekildikten sonra göğüslerim yok oldu resmen. Sütyen giyiyorum bomboş. O kadar zayıfladım ki kendime bakasim gelmiyor aynada. Hem göğüslerimi hem kalçamı büyütmek istiyorum nolursunuz yardım edin noluur
Tabii ki, yag dokusu bag dokusu sonuctaKilo alınca oluyor mu? Bunu bilmiyordm mesela. Hiç kilo alıp verme durumum olmadı değişikliği fark edeyim. Cevabınız için teşekkür ederim
Kilo alabilseniz büyür.Ayrica bence küçük göğüs güzel birsey istedigini giyiyorsun.Bende goguslerimin buyuklugunden rahatsizim keşke 70 beden olsaydi diyorumEvde derken doğal yollarla yani. Ameliyat olmadan. Evde neler kullanarak buyutebilirim onu soruyorum. Anlamak çok da zor olmamalı halbuki
Sabah akşam uyu yavrum büyü diye ninni söyle sürekli büyü büyü de belki büyür
Bı bakar arastiririm teşekkür ederimSaracoglunun tarifi vardı diye hatırlıyorumevde doğal büyümenin
Tamam çok teşekkür ederimTabii ki, yag dokusu bag dokusu sonucta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?