• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

göğüslerime estetik yaptırmak istiyorum

EARTIN

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2013
10
0
6
Bayanlar göğüslerime çocuk emzirmeden dolayı sarkık doldurmak ve dikleştirmek istiyorum maliyeti nedir yaptıranlar bilgi verebilirmi lütfen

Canım bunun ücreti şehirden şehire değişiyor ama ortalama 4-10 bin arasında değişiyor diyebiliriz

adana canım yaşadığım yer en uygun nerde yaptırılır acaba bu işlemler .

Bayanlar göğüslerime çocuk emzirmeden dolayı sarkık doldurmak ve dikleştirmek istiyorum maliyeti nedir yaptıranlar bilgi verebilirmi lütfen
Dr Etoz u arastirabilirsiniz. Kendisi plastik cerrah ve ayni zamanda Avrupa Meme Akademisi doktoru. Cok basarili bir doktordur.Fiyat konusunda da cok yardimci oluyor.

Dr Etoz u arastirabilirsiniz. Kendisi plastik cerrah ve ayni zamanda Avrupa Meme Akademisi doktoru. Cok basarili bir doktordur.Fiyat konusunda da cok yardimci oluyor.
Slm bende oldum turkiye de istanbulda atasehirde bilgi Icin yazabilirsin ben dikat edin diyorum paranozi aldiklarinda Kafasina Gore yapiuorlar duntaca kagit imzaliyorsun ne oldugunu anlamadan

selam doktor oygar aytekinin sitesini bir inceleyin derim pişman olmassınız ben slikon ameliyatı yaptırdım ve gayet memnunum

Back