Göğüslerimden gelen sütsü akıntı

Guness aknc

Eşine Aşık Muallime🌼☘️
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2020
83
40
3
Merhaba herkese. Çarşamba günü kürtaj oldum 7 haftalık bebeğimi kaybettim. Göğüslerimden sütsü bi akıntı geliyor. Sıkmam gerekiyor mu yoksa öyle karışmayayım mı?

Merhaba herkese. Çarşamba günü kürtaj oldum 7 haftalık bebeğimi kaybettim. Göğüslerimden sütsü bi akıntı geliyor. Sıkmam gerekiyor mu yoksa öyle karışmayayım mı?
Prolaktininizmi artmış acaba.. test yaptırın bı ara zamanla düşer belki.. diğer adette baktirirsiniz

Çok geçmiş olsun Allah sağlıkla yeniden kavuşmak nasip etsin. Kürtaj olunca geldiğini bilmiyordum ama sıkmayın sıktıkça çoğalır sıkmazsanız geri çekilir diye düşünüyorum

Merhaba, öncelikle geçmiş olsun.
Muhtemelen vücudunuz kendini doğuma hazırladığı için memeleriniz süt doldu. Bence henüz bir şey yapmayın, zamana bırakın. Zaman içinde düzelir. Tabii dr sormakta fayda var.

Bende 15 haftalık kızımı kaybettim. 3 gün sonra gelmeye başladı hatta kıyafetlerimi bile ıslatırdi bi haftada geçer demişti doktorum 10 gün icinde gecmisti

Doktor randevuma var normalde o yüzden belki bilen vardır diye sorayım dedim. Teşekkür ederim çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…