• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüslerimden biri büyük, biri küçük

bynlmz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2011
154
8
46
Edirne
Kızlar 2 aylık bebeğim var, ilk günler nedense sol göğsümü emmek istemedi. Ağzına alamıyor, alsa da tutamıyor ve sürekli ağlıyordu. Şimdi düzeldi her ikisini de alıyor ama sol tarafta süt azaldı ve belirgin şekilde küçüldü. Her iki göğsümü de eşit süreyle emzirmeye çalışıyorum ama düzelmiyor. Böyle olunca daha şimdiden sütüm yetmiyor, günde 1 kere mama vermeye başladım bile. :( Sol tarafta sütün artmasını nasıl sağlayabilirim? Bir de emzirmeyi kestikten sonra süt çekilince göğüslerim eşitlenir mi yoksa böyle biri büyük biri küçük mü kalacak? :(

Kızlar 2 aylık bebeğim var, ilk günler nedense sol göğsümü emmek istemedi. Ağzına alamıyor, alsa da tutamıyor ve sürekli ağlıyordu. Şimdi düzeldi her ikisini de alıyor ama sol tarafta süt azaldı ve belirgin şekilde küçüldü. Her iki göğsümü de eşit süreyle emzirmeye çalışıyorum ama düzelmiyor. Böyle olunca daha şimdiden sütüm yetmiyor, günde 1 kere mama vermeye başladım bile. :( Sol tarafta sütün artmasını nasıl sağlayabilirim? Bir de emzirmeyi kestikten sonra süt çekilince göğüslerim eşitlenir mi yoksa böyle biri büyük biri küçük mü kalacak? :(

konuyu çok geç gördüm ama cevap yazmank istedim yine de. Benim de biri diğerine göre küçük çünkü sol, sağa göre daha çok süt üretiyor. Sağdığım zaman soldan sağdakinin 2-3 katı kadar süt çıkıyor. Aman bence sütten kesince kesin eşitlernir merak etmeyin.

benimde sol göğsüm daha büyük sağdan sütüde daha fazla..
hiçte dert değil, Allaha şükür mama vs vermeye ihtiyacı olmadan emziriyorum ilk günden beri başka ne isteyim...varsın böyle kalsın ...

evet malesef eşitlenmiyor benim sağ göğsüm daha büyük ve kızım emmediği için sağmaktan sarktılar

Back