• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

göğüslerimde isilik..

ozlmgkhn

Guru
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2008
1.950
1
316
merhabalar. 1 aylık bebeğim var göğüslerimin kahverengi kısımları tamamen isilik oldu. kıpkırmızı ve kabarık.emzirirken çok canım acıyo. bende göğüs koruyucuyla emziriyorum sayesinde acımıyo emzirirken ama kaşıntıda çok fazla. ne yapmalıyım. bunu yaşayan varmı?

valla anlayamadım neden sadece göğüs ucunda. isilik oldumu daha yaygın olur.mesela benim nerdeyse tüm bedenimdevar.her yaz sıcaklar bastırınca oluyo.sonbaharda geçiyo.bence o isilik değil canım devam ederse doktora gitmeni öneririm hem bebeğede geçen bişeydir belki ama yok bu illaki isilik dersen benim isiliğimi geçiren tek şey günlük banyo.

valla anlayamadım neden sadece göğüs ucunda. isilik oldumu daha yaygın olur.mesela benim nerdeyse tüm bedenimdevar.her yaz sıcaklar bastırınca oluyo.sonbaharda geçiyo.bence o isilik değil canım devam ederse doktora gitmeni öneririm hem bebeğede geçen bişeydir belki ama yok bu illaki isilik dersen benim isiliğimi geçiren tek şey günlük banyo.

sağol canım. doktora gittim bebeğim sürekli memede durduğu için olmuş şimdi tek göğsüm geçti diğerinde var oda geçicek inşallah.

Back