• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüslerimde hassasiyet var ve geçmiyor

bianca35

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2020
5
0
1
28
polikistik sendromu yaşıyorum bekarım bazen regl gecikmesi yaşıyorum ve tarlusal kullanıyorum ilaç bittikten 6 gun sonra rwgl oldum fakat kahverengi aktı. O da yaklaşık 6 gun sürdü ama hala göğüslerimde berbat dereceede bir hassasiyet var. Tarlusal biteli 2 hafta oldu yan etkileri hala sürer mi

Canım bende bekarken bi defa kullandım ondan önce hep düzenliydi çünkü adetim ama hiç böyle bir yan etki yaşamadım bu arada evlendikten sonra çok kullandım sana tavsiyem ilaç yerine hayot kullan nasıl düzene girdiğini göreceksin

polikistik sendromu yaşıyorum bekarım bazen regl gecikmesi yaşıyorum ve tarlusal kullanıyorum ilaç bittikten 6 gun sonra rwgl oldum fakat kahverengi aktı. O da yaklaşık 6 gun sürdü ama hala göğüslerimde berbat dereceede bir hassasiyet var. Tarlusal biteli 2 hafta oldu yan etkileri hala sürer mi
Canım yumurtan çatlamamıştır o sıkıntı veriyo aynı belirtileri yaşadım. Adet oldum ama kahverengi lekelenme şeklinde adet gibi değil. Yatarken bile göğüslerimin acısından yan yatamıyodum. Soğan kürü yaptım adet oldum geçti. Meğer yumurtam büyümüş çatlamamış ondan olmuş öyle

Testere disli aslanpençesi cayi icmeni tavsiye ederim. Duzenli kullanirsan adetlerin duzene girer

Canım yumurtan çatlamamıştır o sıkıntı veriyo aynı belirtileri yaşadım. Adet oldum ama kahverengi lekelenme şeklinde adet gibi değil. Yatarken bile göğüslerimin acısından yan yatamıyodum. Soğan kürü yaptım adet oldum geçti. Meğer yumurtam büyümüş çatlamamış ondan olmuş öyle
Ben regl oldum leke gibi değildi canım ama reglm bitmesine ragmen hala hassasiyet devam ediyor:((

Tarlusal ben kullandım sonrasında adetlerim düzensizleşti. Mümkünse en az 15 gün gecikme olmadan kullanmayınız

Back