göğüslerim yüzünden soyunmama takintim

Hatta bi yerde okumuştum eğer göğüslerinizin altına kalem koyuyosanız ve kalem orda duruyorsa sarkık göğüs kategorisine giriyorsunuz diye tabi ben bunu 2-3 yıl önce yaptım kalem duruyodu geçenlerde aklıma geldi yapayım dedim kalem durmadı düştü ben bu hareketin işe yaradığını düşünüyorum

bendede kalem durmuyor ama sarkik yaa ve cok yumusak ayrica sudyensiz one egilince cok kotu duruyor dekolte bile yok uzandigmda da kayboluyolar kollarimn altna resmen.. eskiden nasildii yaa :/

O memeler ameliyat harici düzelmez. Burda yazılan şeyleri deneyim zaman kaybetmeyin. "Bir daha ilişki olmayacak" ne ya? Ne kadar kaba. Kendisi ne yapacakmış? Başka kadınla mı olacakmış?

bendede kalem durmuyor ama sarkik yaa ve cok yumusak ayrica sudyensiz one egilince cok kotu duruyor dekolte bile yok uzandigmda da kayboluyolar kollarimn altna resmen.. eskiden nasildii yaa :/
Benimkiler de kücücük ve yumusak.. 2 cocuk emzirdigim icin felaket durumdalar. uzun zamandır arastirdigim bir krem siparis ettim toparlama özelligi varmis. Brn normalde inanmıyorum boyle seylere cünkü ven cok krem yag kullandım sonuc almadım birde bunu deneyeyim. Sonuc alirsam insallah sana yazarım :)

cok teşekkür ederim bende bu tarz bi urun ariyorum sonucu yazarsan cok sevinirim♡

Benimkiler cok buyum ve bu emzirme ile azicik dolguncaydi su an ici su dolu balon gibi sarkmis ne idugu belirsiz. Bende boyle hissediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…