göğüslerim yüzünden soyunmama takintim

Hatta bi yerde okumuştum eğer göğüslerinizin altına kalem koyuyosanız ve kalem orda duruyorsa sarkık göğüs kategorisine giriyorsunuz diye tabi ben bunu 2-3 yıl önce yaptım kalem duruyodu geçenlerde aklıma geldi yapayım dedim kalem durmadı düştü :KK73:ben bu hareketin işe yaradığını düşünüyorum

Hatta bi yerde okumuştum eğer göğüslerinizin altına kalem koyuyosanız ve kalem orda duruyorsa sarkık göğüs kategorisine giriyorsunuz diye tabi ben bunu 2-3 yıl önce yaptım kalem duruyodu geçenlerde aklıma geldi yapayım dedim kalem durmadı düştü :KK73:ben bu hareketin işe yaradığını düşünüyorum
bendede kalem durmuyor ama sarkik yaa :KK43: ve cok yumusak ayrica sudyensiz one egilince cok kotu duruyor dekolte bile yok uzandigmda da kayboluyolar kollarimn altna resmen.. eskiden nasildii yaa :KK43: :/

O memeler ameliyat harici düzelmez. Burda yazılan şeyleri deneyim zaman kaybetmeyin. "Bir daha ilişki olmayacak" ne ya? Ne kadar kaba. Kendisi ne yapacakmış? Başka kadınla mı olacakmış?

bendede kalem durmuyor ama sarkik yaa :KK43: ve cok yumusak ayrica sudyensiz one egilince cok kotu duruyor dekolte bile yok uzandigmda da kayboluyolar kollarimn altna resmen.. eskiden nasildii yaa :KK43: :/
Benimkiler de kücücük ve yumusak.. :KK43: 2 cocuk emzirdigim icin felaket durumdalar. uzun zamandır arastirdigim bir krem siparis ettim toparlama özelligi varmis. Brn normalde inanmıyorum boyle seylere cünkü ven cok krem yag kullandım sonuc almadım birde bunu deneyeyim. Sonuc alirsam insallah sana yazarım :)

Benimkiler de kücücük ve yumusak.. :KK43: 2 cocuk emzirdigim icin felaket durumdalar. uzun zamandır arastirdigim bir krem siparis ettim toparlama özelligi varmis. Brn normalde inanmıyorum boyle seylere cünkü ven cok krem yag kullandım sonuc almadım birde bunu deneyeyim. Sonuc alirsam insallah sana yazarım :)
cok teşekkür ederim bende bu tarz bi urun ariyorum sonucu yazarsan cok sevinirim♡:-)

Selam kizlar sacma konu olabilir tereddutte kaldim ama açmak istedim. Ben iki cocuk emzirdim. Biri 16 aylik hâlâ emiyor. Goguslerim ciddi anlamda deforme oldu cok yumuşak ve sarkti govde olarak.icinde hic doku yok resmen. sudyendeyken sıkıntı yok mukemmel :KK70: ama acikken cok kotu ya. bu durum benim esimden cekinmeme sebep oldu dogal olarak iliskide genelde ust taraf giyinik oluyor elini goturunce fln cekiyorum hemen. galiba 4 yildir sudyensiz hic olmadi.

Dun baya tartistik kac yildir boyleymis. Estetige kesinlikle karşı podyumami cikacaksin diyo. Ne var ki okadar bisey yok diyor ki acik sekilde hic gormedi. bu sekilde nefret ediyorum acikca diyorum yumusadi şöyle boyle diye ki farketmisti daha once. Bidaha iliski filan olmayacakmis (2 haftadir yanaşmıyor zaten ve youtubede erotik film izlemis gordum baya guzel göğüslü kadinlarin oldugu )

Diyecegim sey benim gibi olan var mi kizlar? bunu aşamam sanirim . Kremler vs goruyorum etkili olur mu sizce. Biraz dolgunlassa ici yeterdiiii. Hic cozumu yok mu bununnn :KK43:
Benimkiler cok buyum ve bu emzirme ile azicik dolguncaydi su an ici su dolu balon gibi sarkmis ne idugu belirsiz. Bende boyle hissediyorum.

X