Merhana arkadaslar. goguslerim 80a fakat ortasi inanilmaz ayrik ben hep.biraz diklestirmek hemde cok.fazla.degil.ama.biraz dolgunlastirmak istiyorim fakat oyle cok bi.durumum yok 4 ay sonra evleniyorum kredi cekip yapacagim.istanbulda bildiginiz devlet hastanesi varmi bununla.ilgili gorusebilecehim
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
goguslerim ve ben.memnun degilim
- Konu Sahibi selinoks
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Bence gayet dikler ve şekli çok güzel bence dikleştirmene hiç gerek yok göğüs dokunda var küçük bi protezle çok güzel olurMerhana arkadaslar. goguslerim 80a fakat ortasi inanilmaz ayrik ben hep.biraz diklestirmek hemde cok.fazla.degil.ama.biraz dolgunlastirmak istiyorim fakat oyle cok bi.durumum yok 4 ay sonra evleniyorum kredi cekip yapacagim.istanbulda bildiginiz devlet hastanesi varmi bununla.ilgili gorusebilecehim
- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.178
- 798
- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.178
- 798
- 6 Eylül 2014
- 852
- 1.032
- 158
Fotonu buraya eklemeseydin canim. Burdan herkese açık. Albüm yap oraya yükle bence.Merhana arkadaslar. goguslerim 80a fakat ortasi inanilmaz ayrik ben hep.biraz diklestirmek hemde cok.fazla.degil.ama.biraz dolgunlastirmak istiyorim fakat oyle cok bi.durumum yok 4 ay sonra evleniyorum kredi cekip yapacagim.istanbulda bildiginiz devlet hastanesi varmi bununla.ilgili gorusebilecehim
Boğazicinde yaptıran birkaç üye var forumda. Neticeleri çok beğendiğim ve hatırladığım kadarıyla fiyat konusundada uygundu.
- 4 Eylül 2014
- 84
- 61
- 33
Bence gayet guzeller zaten evlenecekmissin emzirme sarkikliga neden olan sebeblerden bu tarz operasyonlar bence dogumdan sonrs yapilmali ileride sorun olabilir.Merhana arkadaslar. goguslerim 80a fakat ortasi inanilmaz ayrik ben hep.biraz diklestirmek hemde cok.fazla.degil.ama.biraz dolgunlastirmak istiyorim fakat oyle cok bi.durumum yok 4 ay sonra evleniyorum kredi cekip yapacagim.istanbulda bildiginiz devlet hastanesi varmi bununla.ilgili gorusebilecehim
- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.178
- 798
Aynen..Bence gayet dik ve ölçülerinde iyi hiç tavsiye etmem keşke böyle olsaydı benimde hayattaa yaptırmazdım
fotoğraflarını görmedim ama ayrıksa ortası silikon daha da ayıracak göğsünü iyice açılcak ortasıııı tecrübe konuusuyor diyorum benm öyle oldu 3 parmak ayrık ve silikonlu ayrık inan çok daha kötü duruyor.. iyi düşün derim 4 ayda da düzelmezsin nişanlın biliyor mu durumu yalan söyleme sakın :S
fotoğraflarını görmedim ama ayrıksa ortası silikon daha da ayıracak göğsünü iyice açılcak ortasıııı tecrübe konuusuyor diyorum benm öyle oldu 3 parmak ayrık ve silikonlu ayrık inan çok daha kötü duruyor.. iyi düşün derim 4 ayda da düzelmezsin nişanlın biliyor mu durumu yalan söyleme sakın :S
Ben illa.silikon.istemiyorum yani.kendi yagimlada alinip yapilabilir
- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.178
- 798
- 28 Ocak 2015
- 29
- 4
- 3
- 35
merhaba devlet hastanesi değil ama alanında uzman bir doktor tavsiye edebilirim sizeMerhana arkadaslar. goguslerim 80a fakat ortasi inanilmaz ayrik ben hep.biraz diklestirmek hemde cok.fazla.degil.ama.biraz dolgunlastirmak istiyorim fakat oyle cok bi.durumum yok 4 ay sonra evleniyorum kredi cekip yapacagim.istanbulda bildiginiz devlet hastanesi varmi bununla.ilgili gorusebilecehim