Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar 21 Eylülde silikon ameliyatı oldum fakat gögüslerimin ikiside uyuşuk vaziyette özellikle alt tarafları. Böyle sorun yaşayan oldumu? ilginizi bekliyorum
(((
ameliyat olalı 6 ay oluyor ve şu an içerde protez var mı yok mu hssetmyrm bile, sanki böle doğmuşum :)
geçicek meraklanma
Bu konuda başka tecrübesi olan başka kimse yok mu?
Canımcım az sabır :))
Benim tahminimce 15-30 gün arasında bir yerlerde geçmişti ama ben çok üstüne düşmedim ne ara geçtiğini de hatırlamıyorum, rahat ol sen tadını çıkar her gün daha güzel bir hale bürünecek, keyfini sefasını süreceğin günler çok uzakta değil 1.ayda çoğunu unutacaksın bu konuların :)
Canım Sanada çook geçmişler olsun evet aynen senin dedğin gibi tatlım bunca yıldan sonra hemen iyileşmeyi arzu etmek normal bende masaja başladım ufak ufak yapıyorum korkuyorum biras yaparken sen nasıl yapıyorsun bana özel mesajla yazabilirmisin tatlişkomŞekerli Oraletim benim var ya sen harikasın seni aramamak için cebelleştim bu hafta sonu resmen depresyon moduna girdim ya geçmezse ya hep böle olursa die gece sütyenimi çıkardım öyle yattim sebep o diye düşündüm ama yok ondan değilmiş neyse sabır etmekten başka çare yok cumartesi sabah kontrolum var bakalım :))))))))
Miks bu arada sanada geçmiş olsun ben ufaktan masaja başladım banyodan sonra masjla inanılmaz yumuşacık oluyorlar sonra tekrar bomba:))))))))
Bizde haklıyız değil mi ama yıllar sonra kavuşunca bir an önce iyileşmek istiyouz :)))
Oraletçim bende biras uyuşukluk var ve bu ödem gerginlik geçecek 1 aya kadar umarım yaaffff meraklanıyorum çok sen anlarsın halimizden
Şekerli Oraletim benim var ya sen harikasın seni aramamak için cebelleştim bu hafta sonu resmen depresyon moduna girdim ya geçmezse ya hep böle olursa die gece sütyenimi çıkardım öyle yattim sebep o diye düşündüm ama yok ondan değilmiş neyse sabır etmekten başka çare yok cumartesi sabah kontrolum var bakalım :))))))))
Miks bu arada sanada geçmiş olsun ben ufaktan masaja başladım banyodan sonra masjla inanılmaz yumuşacık oluyorlar sonra tekrar bomba:))))))))
Bizde haklıyız değil mi ama yıllar sonra kavuşunca bir an önce iyileşmek istiyouz :)))
Canım Sanada çook geçmişler olsun evet aynen senin dedğin gibi tatlım bunca yıldan sonra hemen iyileşmeyi arzu etmek normal bende masaja başladım ufak ufak yapıyorum korkuyorum biras yaparken sen nasıl yapıyorsun bana özel mesajla yazabilirmisin tatlişkom