Gögüslerim uyuşuk vaziyette

MUMU02

Guru
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2007
330
3
53
arkadaşlar 21 Eylülde silikon ameliyatı oldum fakat gögüslerimin ikiside uyuşuk vaziyette özellikle alt tarafları. Böyle sorun yaşayan oldumu? ilginizi bekliyorum

:KK43:(((

arkadaşlar 21 Eylülde silikon ameliyatı oldum fakat gögüslerimin ikiside uyuşuk vaziyette özellikle alt tarafları. Böyle sorun yaşayan oldumu? ilginizi bekliyorum

:KK43:(((

MUMUcuğum çok geçmiş olsun canım. barış çakıra ameliyat olanlardan ilk defa bir şikayet duyuyorum çok şaşırdım. ben de ona gitmeyi düşünüyorum da endişelendim yani. doktorunu arayıp sordun mu neden olabilir diye?

bende 22 sinde oldum fakat böle bir hissim yok önceleri uç kısımlarında hissizlik söz konusuydu ama şimdi tamamen düzeldi sennkininde zamanla geçeceğini düşünüyorum dr.la konuşmanıda tavsiye ederim..

Teşekkür ederim. Zaten konuştum Barış bey le biraz zaman tanıyın kendinize geçecek diyor şeker doktorum ama ben sabırsızlanıyorum huzursuz oluyorum dedim lütfen acele etmeyin yavaş yavaş dedi. Ben de tamam dedim.

Altın86 bu arada ben canım doktorumu şikayet etmedim yanlış anlaşılmasın sadece buradaki ortamda durumumla ilgli mızmızlandım doktorumla her istediğim zaman konuşabiliyorum onu bile bilmek zaten güven veriyor ve çok önemli birşey

canım daha çok yeni :KK43: 21 eylülde olmuşsun.ben ameliat olmadım bu konuda fikir veremicem ama çok okudum ilk zamanlarda böyle sorunlar yaşayanı

Teşekkür ederim hayatım insan ameliyat sonrasında hemen iyileşiyim psikolojisine giriyor fakat gerçekten sabırlı olmak gerekiyor işte bende böyle bir psikoloji içindeyim ilgin için teşekkür ederim.:))

ameliyat olalı 6 ay oluyor ve şu an içerde protez var mı yok mu hssetmyrm bile, sanki böle doğmuşum :)

geçicek meraklanma:KK66:

Son düzenleme:
cnm bende 3 agustosda oldum ameliyatımı aynı doktora,benim su an altlar ve meme bası uyusuk hala,gecicek bencede zamanla meak etme

Canım teşekkür ederim zaten dün bir iki kişiyle daha konuştum rahatladım bugün ruh halim çok iyi seninde cevabın beni çok rahatlattı. Resmini göndermiştin bana çok güzel olmuştu ondan sonra zaten banko dedim tamam :)) şimdi daha da iyi durumdadır herhalde yumuşaklığı gibi durumları kastediyorum.

Çokk öptüm seni tekrar sağol

Bu konuda başka tecrübesi olan başka kimse yok mu?

tatlım bende geçen ayın 28 de Göğüs büyütme operasyonu geçirdim yani 12 gün falan önce şu an elbette ödem var bende de ve bununla beraber uyuşukluk hissi de var okadar gerildiki Derimiz birden bire göğüs dokusu yeniden kendini oluşturark bi çeşit tamir edicek kendini tekrar doku oluşturark diye düşünmekteyim ben sadece şu şişlik ödemlerim inse ne zaman iner merakla beklemekteyim bakalım

Canımcım az sabır :))
Benim tahminimce 15-30 gün arasında bir yerlerde geçmişti ama ben çok üstüne düşmedim ne ara geçtiğini de hatırlamıyorum, rahat ol sen tadını çıkar her gün daha güzel bir hale bürünecek, keyfini sefasını süreceğin günler çok uzakta değil 1.ayda çoğunu unutacaksın bu konuların :)

Canımcım az sabır :))
Benim tahminimce 15-30 gün arasında bir yerlerde geçmişti ama ben çok üstüne düşmedim ne ara geçtiğini de hatırlamıyorum, rahat ol sen tadını çıkar her gün daha güzel bir hale bürünecek, keyfini sefasını süreceğin günler çok uzakta değil 1.ayda çoğunu unutacaksın bu konuların :)

Oraletçim bende biras uyuşukluk var ve bu ödem gerginlik geçecek 1 aya kadar umarım yaaffff meraklanıyorum çok sen anlarsın halimizden

Şekerli Oraletim benim var ya sen harikasın seni aramamak için cebelleştim bu hafta sonu resmen depresyon moduna girdim ya geçmezse ya hep böle olursa die gece sütyenimi çıkardım öyle yattim sebep o diye düşündüm ama yok ondan değilmiş neyse sabır etmekten başka çare yok cumartesi sabah kontrolum var bakalım :))))))))

Miks bu arada sanada geçmiş olsun ben ufaktan masaja başladım banyodan sonra masjla inanılmaz yumuşacık oluyorlar sonra tekrar bomba:))))))))

Bizde haklıyız değil mi ama yıllar sonra kavuşunca bir an önce iyileşmek istiyouz :)))

Şekerli Oraletim benim var ya sen harikasın seni aramamak için cebelleştim bu hafta sonu resmen depresyon moduna girdim ya geçmezse ya hep böle olursa die gece sütyenimi çıkardım öyle yattim sebep o diye düşündüm ama yok ondan değilmiş neyse sabır etmekten başka çare yok cumartesi sabah kontrolum var bakalım :))))))))

Miks bu arada sanada geçmiş olsun ben ufaktan masaja başladım banyodan sonra masjla inanılmaz yumuşacık oluyorlar sonra tekrar bomba:))))))))

Bizde haklıyız değil mi ama yıllar sonra kavuşunca bir an önce iyileşmek istiyouz :)))
Canım Sanada çook geçmişler olsun evet aynen senin dedğin gibi tatlım bunca yıldan sonra hemen iyileşmeyi arzu etmek normal bende masaja başladım ufak ufak yapıyorum korkuyorum biras yaparken sen nasıl yapıyorsun bana özel mesajla yazabilirmisin tatlişkom

Oraletçim bende biras uyuşukluk var ve bu ödem gerginlik geçecek 1 aya kadar umarım yaaffff meraklanıyorum çok sen anlarsın halimizden

Canım uyuşukluk geçici bende meme ucundan altına kadar vardı bir dönem ne ara kayboldu bu uyuşukluk hatırlamıyorum bile :)) 15-30 gün arasında kayboldu diye tahmin ediyorum.
Geçecek şeyler bunlar zaten göğüsün tam olarak oturması 6-12 ay arasında değişiyor bu tür durumların oluşması normal sakin sakin sürecimizin bitmesini bekleyeceğiz. Bu esnada tadını cıkaracağız :)) hihoyyyt Sana da hayırlı olsun bu arada :nazar: takayım :))

:) Mail bildirimi gelmediği icin yeni okuyorum yazdıklarınızı. Ara canım 7/24 bana ulaşabilirsin. Bu göğüsleri depresyona girmek için yaptırmadın yahuu rahat ol tadını çıkar, hepsi bir anda geçecek olsa 1 ayda net görüntüsünü de görmüş olurduk ama 6-12 ay oturma süreci var bu çıkan durumlarda normal sonuç olarak bir ameliyat geçirdik kesildik biçildik elini kessen bile bir müddet orayı kullanamazsın mesela özel bakım yaparsın zamanla geçer unutursun bu da aynen böyle oluyor önce üzerine titriyorsun sonra bakıyorsun düzelmiş geçmiş bile keyfini sürmeye devam ediyorsun :KK66:

Canım Sanada çook geçmişler olsun evet aynen senin dedğin gibi tatlım bunca yıldan sonra hemen iyileşmeyi arzu etmek normal bende masaja başladım ufak ufak yapıyorum korkuyorum biras yaparken sen nasıl yapıyorsun bana özel mesajla yazabilirmisin tatlişkom

Banyoda masaj tam bir keyif :))

X