- 21 Kasım 2011
- 170
- 3
-
- Konu Sahibi rainstarlol
alışmış herhalde çok kolay yapabiliyor bunu baksana... bana fake gibi geldi...ayrıca kızım sen niye burada ikinin biri yarıçıplak fotolarını koyup duruyon, biri alsa buradan nolur ?
alışmış herhalde çok kolay yapabiliyor bunu baksana... bana fake gibi geldi...
dalga geçmek için açmıştır o zaman çünkü koyduğu resimle yazdıkları birbirini tutmuyorYok ya fotoğrafı arattım, çıkmadı görsellerde falan. Muhtemelen değil ama açtığı konular tuhaf, şaka yapıyor sanıırm bazen))
bende anlamadım valla yaGöğüslerinizi övelim diye mi yaptınız? Neresi tahta Allah aşkına?
pardonda burada kadın kadınada olsak bu resme gerek varmı. ki burayı erkeklerde görüyor. üyeler dışında. misafirler kısacaKızlar kusura bakmayın koyduğum fotoğraf için ama sonuçta burda kız kızayız ve ben derdime çare bulunsun istiyorum
18 yaşındayım göğüs ölçüm 75b zayıf yapılı bir kızım 168 boyunda 52 kiloyum ama yine de göğüslerim bedenime göre ufak kalıyor baya çok huzursuzum sürekli destekli push up sütyen takmaktan bıktım tahta gibiyim
Bu göğüsleri nasıl büyütebilirim veya bu yaştan sonra daha da büymutsuzum
Annem saçmalama çok ideal göğüslerin var 80 beden gibi duruyor diyor ama ben yine de mutsuzum
fotoğraf görmedim benKızlar kusura bakmayın koyduğum fotoğraf için ama sonuçta burda kız kızayız ve ben derdime çare bulunsun istiyorum
18 yaşındayım göğüs ölçüm 75b zayıf yapılı bir kızım 168 boyunda 52 kiloyum ama yine de göğüslerim bedenime göre ufak kalıyor baya çok huzursuzum sürekli destekli push up sütyen takmaktan bıktım tahta gibiyim
Bu göğüsleri nasıl büyütebilirim veya bu yaştan sonra daha da büymutsuzum
Annem saçmalama çok ideal göğüslerin var 80 beden gibi duruyor diyor ama ben yine de mutsuzum
canım bi ara sağ göğsünün küçüklüğünden şikayet ettiğini hatırlıyorum..hatta fotoğraf paylaşmıştın..merak ettim yeni hallerini.Arkadaşlar insanları ne çabuk yargılıyorsunuz ya
Dalga geçmek için falan açmadım gerçekten göğüslerimi küçük buluyorum tüm erkeklerin de küçük bulacağı bir göğüs ölçüsü bu, ele avuca hayatta gelmez
Ben sizden tavsiye istedim siz neler diyorsunuz ya üzüldüm cidden
ben gördüm canım çok rahat 75 DOLGUSUZ b yada c falan .fotoğraf görmedim ben
ama arkadaşın eski bi konusunda paylaştığı resimde sağ göğsü gözle görülür şekilde küçüktü.sol göğüs idealdi bana göre..ve bunun çaresini arıyordu..ben gördüm canım çok rahat 75 DOLGUSUZ b yada c falan .
bilmiyorum belki büyümüştür yada fotoğrafı çekim şekliyle de alakalı olabilirama arkadaşın eski bi konusunda paylaştığı resimde sağ göğsü gözle görülür şekilde küçüktü.sol göğüs idealdi bana göre..ve bunun çaresini arıyordu..