Gögüslerim daha fazla mi sarkacak ?

MadamCivciv

Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2012
42
1
16
Fransa
Kizlar benim goguslerim simdiden sarkik, acaba bebisim oldugunda emzirdigimde daha fazla mi sarkicak yoksa ayni mi kalicak ? Bu soru yedi bittirdi beni

Arkadasım benim 9,5aylik oglum var hamilelikten önce normaldi ne büyük ne küçük nede cokta sarkik değildi hamileyken süt doldu hatta aktı baya büyüdü doğumdan sonra sadece 3 ay emzirdim yavrumu ve sonra öyle bı sarkti ve küçüldüki cok kötü oldum yani yeni yeni alıştım sinirlerim bozuluyordu resmen cocuk göğsü gibi duruyo.yani arkadasım umarım seninki öyle olmaz

Arkadasim tesekkur ederim öncelikle cevap verdigin için :) Senin is de zormus. Toparlayici kremler kullandinmi ve gögüs egzersizleri yapmayi denedinmi pekii ? Cok merak ediyorum çünkü benim vucüdum MasaAllah daha bebis yapmadan sanki 2 tane bebis dogurmusum gibi çatlaklarim var gögüslerim büyük ve sarkik, çok istiyorum bebisimin olmasini ama vucüdumün dahada kötülesmesinden korkuyorum

Arkadasim tesekkur ederim öncelikle cevap verdigin için :) Senin is de zormus. Toparlayici kremler kullandinmi ve gögüs egzersizleri yapmayi denedinmi pekii ? Cok merak ediyorum çünkü benim vucüdum MasaAllah daha bebis yapmadan sanki 2 tane bebis dogurmusum gibi çatlaklarim var gögüslerim büyük ve sarkik, çok istiyorum bebisimin olmasini ama vucüdumün dahada kötülesmesinden korkuyorum

Birçok egzersiz yaptım kremler aldım evde kendimde yaptım ama bı faydası alıştım artık eşimde kızıyordu ben taktıkca yavrum sağlıklı olsunda göğüslerim küçük olsun

Çatlaklik hiç yok bende çünkü hamileliğimin ikinci ayından sonra yani catlaklar olusmadan bir yağ kullandım 7 ay boyunca kullandım hiç Çatlaklik yok şükür:)

çatlaklarınıza sarkıklarınıza bakmayın .. bebeğiniz olduğu için şükredin ..
bebeğim olsaydı göğüslerim sarkıkmış göbeğim çatlakmış demezdim
6 senedir türlü tedaviler denedik ama olmadı bebeğimiz
tedavilerdede kimbilir kaç kilo ilaç aldım inşallah iç organlarıma bir zarar vermemiştir
ve o ilaçların yan etkisi kilolar
size bebişlerinizle sağlıklı mutlu uzuunn ömürlerr dilerimm

Haklisin, senin adina çok üzüldüm Allah sabir versin sana InsaAllah olmamistir bir zarari.. Sagol hepimizee insaAllah.

canım ne güzel ifade etmişsin, Allah sana da en kısa zamanda hayırlısıyla bir bebek nasip eder inşallah.

Kizlar benim goguslerim simdiden sarkik, acaba bebisim oldugunda emzirdigimde daha fazla mi sarkicak yoksa ayni mi kalicak ? Bu soru yedi bittirdi beni

benim de sarkık ama takmıyorum, karnım da acayip çatladı ama onu da takmıyorum, neden derseniz, işte yukarıdaki arkadaşın yazdığından, Allah bize bunu nasip etmiş derdimiz tek bunlar olsun...

Haklisin canim, ama benim sordugum benim gögüslerim simdiden sarkik acaba bebis'im oldugundan sonra daha fazla mi sarkicak ? Cünkü benim düsündügüm, nede olsa simdiden sarkik heralde bebek geldikten sonra daha fazla sarkmaz diyorum ama bilmiyorum. Haklisiniz bitek derdimiz bunlar olsun saglikli olsunlarda :)

ayyyyyy senin bebeğin yok mu daha :)) ben var da soruyorsun sandım canım, kusuruma bakma nolur

ayyyyyy senin bebeğin yok mu daha :)) ben var da soruyorsun sandım canım, kusuruma bakma nolur

Ne kusuru canim estağfirullah :) Yok daha benim 1 ay sonra dügün'üm var dügün'den hemen sonra bebis yapmak istiyorum onun için merak ediyorum simdiden
çok takintili birisiyimdir ben herseyi önceden ögrenmek isterim Tesekkur ederim yine de sana canim :)

rica ederim canım, benim de evlenmeden önce sarkıktı doğumdan sonra biraz daha sarktı çünkü büyüdüler

Kullandığın yağın adı nedir paylaşır mısın?:44:

merhaba cnm arkadaş ne kullandı bilmiyorum ama çatlaklar için badem yağı iyi geliyo diyolar.fakat 2 türlü varmış badem yağının tüyleri canlandıran ve azaltan.tatlı ve acı. benim arkadaşımtüyleri canlandırandan kullandı göbeğindeki tüyler canlandı.farkeder farketmez bıraktı kullanmayı vazelin ve bebe yağı kullandı her banyodan sonra ve hiç çatlak yok. birazda genetik oluyor tabi. bende çok çatlak var annemdede vardı. ilk hamileliğimde 21 aylıkken kürtaj oldum birden kilo alınca karnım kırmızı kırmızı çatladı. birşey yapmadım . şimdi 8aylık bi kızım var. bunda daha çok çatladı derin ve kırmızı hala aynı duruyo geçmiyo.harita gibi göbeğim. canımı sıkıyor ama napayım.çok şükür bebeğim sağlıklı olsunda ilk başta sağlık tabi. ama onlarda olmasa iyi olurdu

canim daha evlenmeden belki cocuk sahibi olup olmayacagini bilmeden kendini bos takintilarla yoruyorsun ..
sana tavsiyem gelecegi dusunme bu kadar ..

benim bebisim 8 sene oldu .. insan 8 sene bekleyince inan gozu hic birsey gormuyor ..

goguslerim normaldi hamilelikten once yani sarkik dedgildi 90 c takiyordum yani buyuklugu normaldi .. ama super dikde degildi
oglumu 1 yil emzirdim o donemde tas gibiydi sutun sayesinde :) emzirmeyi birakinca bir kac ay berbatti
sut bosalinca igrencdi gercekten .. sonuk bi balon gibiydi ama bi kac ay sonra hemen hemen eski halini aldi
ben krem filan kullanmadim tek dustayken soguk su tutuyordum heralde onun faydasi oldu ..

catlaklara gelincede hamileyken bir sure kakao yagini ve badem yagini karistirip kullandim
sonra skilip biraktim ..
karnim asiri buyumesine ragmen allaha sukur tek bi catlagim yok
doktorum ne surersen sur catlayacaksa catlar zaten demisti o yuzden oluruna biraktim ve catlaksiz atlattim

suan ikinci bebisime hamileyim oglum 22 aylik .. inan super bir duygu ona baktikca ne catlagin ne sarkiklarin hic birsey ama hic birsey umrunda olmuyor ..

Bu catlama,patlama ,sarkma mevzuu biraz genetik canim özellikle beyaz tenli ve ailendedki kadinlarda bu tür seyler yasamissa ,cildin kuruysa risk oldukca yuksek,kendini kirkpinar gürescileri gibi yaglasanda fayda etmezbenim annem 4 dogum yapmis ve 58 yasinda benden guzel memisleri var hepimizide emzirmis ,catlaktanda eser yokben ve ablalarimdada olmadi oyle cok dikkatte etmedik acikcasi.Ben kafama estikce sürer cogu zamanda unuturdum yaglanmayiama hic catlak olusmadi.Gögüse gelince bence bi balonu dusun sisirip indigi zaman eski hali gibi olmuyo dogum sonrasida gögüsler bi nebze oyle oluyo diyebilirizne kadar cok kilo alir,arkadanda tekrar zayiflarsan,gögüslerin cok sütle dolup bebek sütten kesilince memislerde bir degil 3-5 kere sismis inmis balon gibi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…