- Konu Sahibi MadamCivciv
Kizlar benim goguslerim simdiden sarkik, acaba bebisim oldugunda emzirdigimde daha fazla mi sarkicak yoksa ayni mi kalicak ? Bu soru yedi bittirdi beni ![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çatlaklik hiç yok bende çünkü hamileliğimin ikinci ayından sonra yani catlaklar olusmadan bir yağ kullandım 7 ay boyunca kullandım hiç Çatlaklik yok şükür:)
çatlaklarınıza sarkıklarınıza bakmayın .. bebeğiniz olduğu için şükredin ..
bebeğim olsaydı göğüslerim sarkıkmış göbeğim çatlakmış demezdim
6 senedir türlü tedaviler denedik ama olmadı bebeğimiz
tedavilerdede kimbilir kaç kilo ilaç aldım inşallah iç organlarıma bir zarar vermemiştir
ve o ilaçların yan etkisi kilolar
size bebişlerinizle sağlıklı mutlu uzuunn ömürlerr dilerimm
çatlaklarınıza sarkıklarınıza bakmayın .. bebeğiniz olduğu için şükredin ..
bebeğim olsaydı göğüslerim sarkıkmış göbeğim çatlakmış demezdim
6 senedir türlü tedaviler denedik ama olmadı bebeğimiz
tedavilerdede kimbilir kaç kilo ilaç aldım inşallah iç organlarıma bir zarar vermemiştir
ve o ilaçların yan etkisi kilolar
size bebişlerinizle sağlıklı mutlu uzuunn ömürlerr dilerimm
Kizlar benim goguslerim simdiden sarkik, acaba bebisim oldugunda emzirdigimde daha fazla mi sarkicak yoksa ayni mi kalicak ? Bu soru yedi bittirdi beni![]()
canım ne güzel ifade etmişsin, Allah sana da en kısa zamanda hayırlısıyla bir bebek nasip eder inşallah.
benim de sarkık ama takmıyorum, karnım da acayip çatladı ama onu da takmıyorum, neden derseniz, işte yukarıdaki arkadaşın yazdığından, Allah bize bunu nasip etmiş derdimiz tek bunlar olsun...
Haklisin canim, ama benim sordugum benim gögüslerim simdiden sarkik acaba bebis'im oldugundan sonra daha fazla mi sarkicak ? Cünkü benim düsündügüm, nede olsa simdiden sarkik heralde bebek geldikten sonra daha fazla sarkmaz diyorum ama bilmiyorum. Haklisiniz bitek derdimiz bunlar olsun saglikli olsunlarda :)
ayyyyyy senin bebeğin yok mu daha :)) ben var da soruyorsun sandım canım, kusuruma bakma nolur
Ne kusuru canim estağfirullah :) Yok daha benim 1 ay sonra dügün'üm var dügün'den hemen sonra bebis yapmak istiyorum onun için merak ediyorum simdiden
çok takintili birisiyimdir ben herseyi önceden ögrenmek isterimTesekkur ederim yine de sana canim :)
Çatlaklik hiç yok bende çünkü hamileliğimin ikinci ayından sonra yani catlaklar olusmadan bir yağ kullandım 7 ay boyunca kullandım hiç Çatlaklik yok şükür:)
Kullandığın yağın adı nedir paylaşır mısın?:44: